Hebatnya Ibu Berpantang Bila Tiada Sembelit

~Nak Kongsi: Cara Mudah Hilang Sembelit Bila Berpantang~
Alhamdulillah, memang heaven sangat bila momokkan sembelit setiap kali berpantang tu tiada. Memang terasa hebat sangat dan pada masa yang sama badan lebih ringan dan lebih segar.
Dulu masa berpantang anak pertama pernah seminggu tak membuang sampai rasa kepala pening-pening macam migrain. 
Mood pon mula la swing~
Sebenarnya mudah je bila pemakanan ibu-ibu dijaga dengan baik. Antaranya perlu fokus pada pemakanan yang berprotein tinggi dan serat yang tinggi. Tapi memandangkan dalam fasa berpantang maka jenis-jenis makanan ni sedikit terhad, maklum lah takut angin lah sejuk lah, kan?
Solution mudah bagi Yani hanya melalui Set PostNatal atau Set Berpantang dari Shaklee yang memang Yani dah guna sejak berpantang anak pertama lagi.
*klik untuk kualiti HD
Gambar kat atas tu dah cerita sket fungsi setiap supplement yang anda akan ambil. Untuk fungsi yang betul-betul terperinci atau ingin disesuaikan dengan permasalahan korang boleh whatsapp Yani je.
Insyallah Yani bantu.
Cara makan atau pengambilan? 
Boleh rujuk Yani kat Whatsapp je:
019 934 7686
019 9897 206
Nanti Yani kongsikan skali cerita-cerita menarik dan best dari ibu-ibu muda yang telah menggunakan Set Berpantang Shaklee

25 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge