Hari Yanng Penuh Rejeki

semalam 8.2.2011 adalah hari yang cukup bermakna buat abang aku…satu-satunya abang yang aku ade..besday die yang ke 27..eh means aku ade lagi 20 hari untuk menginjak ke 26…tak shuke =p

motif??

besday aku 28.2 korang jangan buat-buat lupe eh..ahahaha

sempena nak sambut hari tua abang aku..kami laki bini dan jugak sorang ofismet pegi la makan…sebenarnya pagi makan untuk lunch…tak de kene mengena pon dengan abang aku yang berada nun jauh di bumi Ambiya’…ngerti?die keje di Qatar daa…

actually kami teman ofismet je gi makan lunch tu…makan di Yee Stall, Batu Buruk..

baru je nak duduk…terserempak kawan aku..si Pawi and the geng..lame da xjumpe die…sebelum aku kawen kot..dan die jugak kawen beberapa bulan sebelum aku..dah nak dapat baby pon bulan 3 ni..hope aku sempat menjenguk..sebab masa kawen aku tak sempat nak pegi (ke tak dijemput??ahahha)

then dah duduk belah kiri aku lak tengok kawan aku jugak…ex-wife ofismet aku…so sempat la aku duk ber pok pek pok pek dengan die…kire macam kiri kanan adalah kawan aku…gamat la sket..sket lagi macam hartis je aku ni..kiri kanan orang kenal…puuui!

tengah-tengah aku makan yee mee hot plate yang berasap tu..tengok orang depan aku toleh kat aku..sekali Huda kawan sekolah aku…adey dey tambi…kiri kanan depan sume kawan aku kah??

seb baik yang duk belakang pon bukan kawan aku..hahahaha sumpah tak kelakar =p

Huda sound aku patot la macam kenal je suara..ops!nampak sangat riuh rendah mulut aku ni kan…ater sound aku ni dulu mase sekolah stok-stok buat annoucement..sape tak kenal kan

owh sungguh rejeki kan..lunch hour sejam tu aku dapat jumpe 3 orang kawan aku..dan bertambah rejeki lagi..bila nak bayar je makan…orang belah kanan aku iaitu si Pawi dah siap bayarkan…inikah yang dinamakan Langkah Kanan??
ofismet aku siap sound lagi…lepas ni nak lunch kene ikot yani lagi la…dapat makan free..hoi hoi takde maknanya..kalau selama ni aku dapat makan free..dah lama aku upgrade savvy aku jadi mini cooper hokey!!

sekian dari kami pasangan yang kuat makan =p

nota kaki:thanx buat miss geli yang sudi mencemar duli di sini..terharu i okeh

15 total views, 1 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge