Hari Yang Cukup Sempurna

eceeh tajuk macam hape je kan…

hari ni aku kembali bekerja setelah 4 hari cuti..owh nikmatnye!bukan kerja..tapi cuti..muahaha

tapi hari ni jalan adalah lengang selengang lengangnya…sekolah yangtetiap pagi aku kene tempuh pon masih bercuti..kan best dorang bercuti teros minggu ni=p

sume ni buat kan aku rasa cukup bahagia…cukup indah..cukup sempurna…buat kan aku berfikir 48 kali untuk kembali berkerja di KL bole??

itu je pon sempurna nya hari aku ni…bukan ade something special pon..tambah lagi cuti baru-baru ni aku dapat berkumpul dengan sume ahli keluarga..

cukup 6 org anak wan muda berkumpul..biarpon terpaksa bersempit-sempit seramai 3 anak dara di atas katil queen tapi tetap hepy even ade gadoh-gadoh berbut space..ehehe bukan senang nk berkumpul sume…lepas ni kalau ade yang kawen lagi susah kan

banyak hutang entry aku yang tertunggak..sume gambar dalam camera abg aku..so nanti-nanti la ye…selamat bekerja!

14 total views, 1 views today

6 Comments

  1. SEMPURNA…

    Kau begitu sempurna
    Dimataku kau begitu indah
    Kau membuat diriku akan slalu memujimu

    Disetiap langkahku
    Kukan slalu memikirkan dirimu
    Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu

    Janganlah kau tinggalkan diriku
    Takkan mampu menghadapi semua
    Hanya bersamamu ku akan bisa

    Kau adalah darahku
    Kau adalah jantungku
    Kau adalah hidupku
    Lengkapi diriku
    Oh sayangku, kau begitu
    Sempurna… Sempurna…

    Kau genggam tanganku
    Saat diriku lemah dan terjatuh
    Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

    Janganlah kau tinggalkan diriku
    Takkan mampu menghadapi semua
    Hanya bersamamu ku akan bisa

    Kau adalah darahku
    Kau adalah jantungku
    Kau adalah hidupku
    Lengkapi diriku
    Oh sayangku, kau begitu
    Sempurna… Sempurna…

    Kau genggam tanganku
    Saat diriku lemah dan terjatuh
    Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge