Hari Cuti..Hari Untuk Bermalas-malasan

well arini kan cuti peristiwa…thanx to team Harimau Malaya yang telah memberikan cuti ini..hihi

arini aku hanya bermalas-malasan dirumah..bukan senang nak dapat peluang gini…sepanjang lepas kawen ade je tempat aku pegi pada hari minggu…penat!

bila da dapat cuti ni..dapat la melepak-lepak di rumah…bukan la lepak sangat pon..duk kemas rumah yang berdebu segala..mane nak kemas hadiah kawen yang duk tersadai tepi pintu rumah lagi

tapi tak sempat nak lepak-lepak mak aku dah kol ajak breakfast kat rumah..aku pon macam berat je selagi keje kat rumah tak setel…last-last mak aku ajak gak lunch..dapat gak merasa nasi ayam air tangan mak…

aku ni jangan kata nak tolong mak masak..sampai rumah pon da dekat pukul4 petang…hihi

breakfast pon encik suami yang buatkan…bertuah kan isteri…aku ni membizi kemas rumah la kunun=p


die duk bersilat kat dapor..sekali taraaa siapla sume ni…

daging bege dilapisi cheese (kami laki bini memang tak leh lari dari cheese hehe) nuget dan jugak salad timun dan epal tu

itu je yang ade kat dalam peti sejuk..tapi sumpah sedap salad tu…letak mayonis dan perah limau kasturi…memang terangkat!rasa macam makan dengan yogurt pon ade..mudah pon mudah nak buat..limau kasturi tu petik kat laman rumah je

papepon tq my laling sanggup masak untuk isteri mu yang baik budi ini..lain kali masak lagi ye…ahahhaa motif utama tu!!


sekian dari kami pasangan yang kuat makan!hihi

nota kaki:azam tahun baru kami suami isteri nak diet…ohohoho bole percaya ke??

18 total views, 1 views today

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge