Hanya 1 Minggu Dah Terasa Perubahannya!

Home Delivery: Kampung Dura, Kuala Berang.

Kali ini Yani sangat teruja nak ceritakan Sesi Home Delivery ke Kuala Berang Kuala Terengganu. Apa yang Menarik?

Tak Tahu pon celah mana Kampung Dura ni, nasib baik ada kecanggihan teknologi sekarang boleh la reki-reki dulu lokasi delvery kali ni. Client ni so special coz dia order VIVIX! The Best Product in Shaklee. So Special in term of everything! Nak tahu meh la cuba.

Macam biasa, sebelum pergi kami bertanyakan Ma, Ayah & Mok sama ada diorang nak join jugak Home Delivery kali ini memandangkan lokasi yang seronok ada masakan ikan sungai iaitu ikan baung, ada jagong manis dan rebung fresh dari hutan rimba pendalaman Terengganu.

Perjalanan kami dari Kuala Ibai, Kuala Terengganu ke Destinasi mengambil masa lebih kurang satu jam setengah. Bila dah sampai di perkampungan tu, agak sukar nak cari rumah memandangkan kawasan rumah kampung yang cluster atau susunan secara rawak. Maka, disini la peranan jiran memainkan peranan dimana kami hanya bertanyakan jiran tetangga lokasi rumah memandangkan kami tak dapat hubungi client kami melalui telefon.

Kebanyakan jiran tetangga bagitau rumah dia ada kolam 2 buah depan rumah. Wow! terus terdetik dalam hati kami memang kaya la dia ni. Kolam 2 bijik!!! Patut pon boleh order Vivix selambe je!

Home Delivery Dah Sampai.

Ting Tong! Dah sampai!

Apabila sampai kami agak tertanya-tanya betul ke ni rumah dia? Kolam ada tapi tak sama dengan “kolam” dalam bayangan kami.

Kolam Besar Sangat! Tapi kolam ikan la… bukan “Swimming Pools”.
Kolam Menternak Ikan bantuan dari kerajaan. Tapi hanya gunakan Air Bukit.

Alhamdulillah, Yani dah selamat sampai ke rumah Kak Tie untuk Home Delivery dan mendapatkan sedikit soalselidik bagi mengetahui lebih mendalam masalah Kak Tie. Anda pon nak jawab soalselidik tu? Boleh ke Program Nilai Kesihatan Diri. Ada FREE GIFT menanti!

Menarik sangat kisah Kak Tie ni, umur dia baru je 33 tahun tapi dah ada pelbagai penyakit yang sangat kritikal. Antaraya Kencing Manis, Darah Tinggi, Kolestrol Tinggi dan beliau menyatakan pernah diserang Strok 2 tahun lepas. Pada masa yang sama Kak Tie ada seorang anak OKU yang perlu didukung dan dijaga seperti seorang bayi walaupun umur sudah 15 tahun. Niat Kak Tie hanya satu iaitu untuk membuat kerja-kerja rumah dan menjaga seorang anak yang OKU yang diamanahkan oleh Allah sebaik mungkin. Suami Kak Tie hanya bekerja sebagai seorang Pengawal Keselamatan di Sebuah Sekolah berdekatan.

Masyallah, terasa lebih berkobar-kobar Yani untuk membantu Kak Tie melalui supplement Shaklee. Walaupun dimata Yani dia agak susah tapi beliau sangat mementingkan kesihatan dan membeli VIVIX untuk kesihatan yang menyeluruh. Dan Yani kagum dengan suami Kak Tie yang tidak lokek melabur untuk kesihatan isteri tersayang.

Semoga dengan sedikit pelaburan Kak TIe ini mampu memberikan pulangan Kesihatan yang Terbaik dan diberikan kesihatan yang baik sepanjang zaman.
Hadif sempat bermain dengan ikan-ikan.

Haziq pon excited nak bantu lebih ramai lagi insan diluar sana.
===========================================================================

Selepas Seminggu Menggunakan Tonik Ajaib!

Gambar 10: Testimoni dari Kak Tie.
Alhamdulillah, dalam masa seminggu Kak Tie dah rasa perubahannya. Semoga Allah melindungi keluarga Kak Tie dan Kak Tie diberi kesihatan yang baik sepanjang zaman.

Ada yang nak cuba TONIK AJAIB? 

Boleh terus ke pautan TONIK AJAIB KAK TIE untuk pembelian ONLINE yang SELAMAT & MUDAH!

Semoga Membantu!

Hubungi Saya! Untuk Bantu Saya Bantu Lebih Ramai Lagi Mereka Yang Memerlukan!

Master Wan Muliani
019-934 7686
FB: www.facebook.com/oneyani 
Email: wan_muliani@yahoo.com 
Founder YMS Empire Sdn. Bhd.
Master 8 Bulan.

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. adarain says:

    semoga sedikit sebanyak dapat memabantu meringankan kesakitan yangd dialaminya.

    1. Muliani says:

      Insyaallah dan Alhamdulillah dengan perubahan yang Kak Tie alami.

  2. EjamOthman says:

    usaha dan ikhtiar, shaklee terbukti berkesan dengan izin-Nya juga.

    p/s: kalau dapat besarkan saiz font dalam blog ini pun bagus juga sebab comel sangat 🙂

    1. Muliani says:

      Saiz FONT tu Insyallah nanti kita cuba adjust. terima kasih untuk komen membina.

  3. Ummi Hanie says:

    org kuala ibai ya…

    sy ada adik ipar di gong badak n Losong… kelmarin gi haji tinggalkan anak2 di sana… 🙂

    tahniah yani dpt customer… home delivery lg

  4. Kakzakie says:

    Alhamdulillah… berkat rajin dan dipercayai inilah hasilnya
    Tahniah dari kakak.

    1. Muliani says:

      TQ Akak…

  5. dulu saya pernah promosi produk kesihatan..memang best..selain perlu sihat kita suka tengok yang berjaya pulih

    1. Muliani says:

      Itu la antara penguat kita kan… Value Added to other people…. Alhamdulillah.

  6. diana says:

    Cantiknya blog ni saya suka. Cerita pun best, real.
    Bagusnya dapat membantu mereka yang memerlukan.
    Keep it up 🙂

    1. Muliani says:

      Thanks Diana, blog yg dah lama bersawang nak kembali aktif… Hehe…

  7. Wow macam seronok jak kak yani kesana 🙂

  8. shaklee nih memang menarik tapi sayang tak ade kat Indonesia

    1. Muliani says:

      Udah ada di Indonesia, jika berminat boleh hubungi saya ya… insyallah, akan membantu sebaik mungkin.

  9. singgah sebentar sini. btw done follow u dear, follow mine too 🙂 – Noob

  10. SaniYunus says:

    Bagus juga dapat guna produk yang alami berbanding dengan produk hospital yang banyak menggunakan bahan kimia dan dadah…

    1. Muliani says:

      Yap! Sebab tu Yani pilih dari Syarikat yang hampir 100tahun mengeluarkan Produk Supplement Semulajadi ni. Sangat Berkesan dan lebih Selamat.

  11. Hafizul says:

    Produk macam ni memang bagus..cuma nak kena yakinkan orang tu masalah sikit..tapi bukan masalah sangat pun..menda boleh adjust..hehe

  12. Muliani says:

    Belum cuba belum tahu… Start Small End Big!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge