Goodies Bag

kenduri kawen sangat sinonim dengan segala jenis mak nenek goodies ni..macam-macam patern selaras dengan aliran kemajuan *ayat skema..menurun sekali sekala ayat esei tak salah kan?=p

goodies bag sangat la memberi impak yang besar..seperti memberi penghargaan buat semua tetamu..

yela barang free..pastu packing pon comel je..aku sangat teruja okay dapat goodies..barang free sape tak suke kan?=p

aku suka sangat kalau dapat sesuatu yang unik contohnya

telor burung puyuh

sangat kreatif…letak ranting pokok rhu…material ni bole di ambil sekitar rumah je *bagi mereka yang berada di kawasan pantai laaa

coklat home made…nampak eksklusif bukan?

aku jugak suka pada mereka yang letak kerepek..keropok..yela lepas kenduri..dalam kete tetamu bole makan sebagai kudap-kudapan

aku pon sedang mengintai-intai ape yang terbaik untuk di letakkan dalam goodies nanti…

aku suka pada benda yang bole digunakan atau bole dimakan…rasa berbaloi sangat…agak kureng pada barang hiasan..tak tao la korang punye taste macam mane..

tapi yan susahnya la hai nak mencari barang yang sesuai dengan bajet…teros fikiran melayang ke BANDUNG! ahaha angan-angan je la ko yani

tapi notepad ni sangat la menarik perhatian aku
user posted image

user  posted image

user  posted image

user  posted image

user  posted image
dapat sambar ni memang terbaek ah..tapi apekan daya bajet aku ciput je=(

korang ade idea tak nak letak ape?

nota kaki:sedikit tips pada bakal pengantin..pastikan korang beri tugas pada seseorang untuk memerhati andai ada tetamu yang terlepas dari mendapat goodies ni..kecewa sket la kot..kalau goodies dah ade depan mata..tapi tak dapat..tak kan nak mintak kan..lagi-lagi tetamu datang dari jauh..pengantin for sure bizi so ada yang terlepas pandang

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. naz says:

    cantik siot. eh nak kawin lah camnie haha

  2. oneyani says:

    cantek kan..sila kawen..pastu bagi sy notepad itu..ehehe

  3. btol2..kne sub kt sum1..tp tu laa..bile da rmai2..tlepass jgk kdg2 tuu..

  4. FarHa says:

    hhe yani dah pk ke?? byk benda nak pk yani..ha amik bajet2 yg senang n murh2 je..sekrg yg dah beli just towel yg panjng tuh sbb konsep kami benda yg leh dipakai..then ikut perncangan nak bg kismis itam n kuning..hehe sekali ngan paper bag laa..bajet muroh kang haha…

  5. oneyani says:

    N:dah terlepas nk buat cane kan..huhu

    farha:fikir sbb nk bajet la..bukan org kaye bole beli sesuke hati je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge