Gift from Ha

xtao nk cakap reward ke ape..so aku tulis gift je la eh…

thanx buat Cikgu Farha..kali ni da 2kali die bg aku..hehehe aku xbg pape lagi buat korang kn..

so kali ni sape2 rase gurl/woman/mummy sila la ambik award ni..tepek kt blog korang ye..seriously ni utk korang jugak…sape2 yang dan alert dengan entry ni..sila ambik ye=)

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. sWeEtdARLinG says:

    balik kampung selalu buntu tak tahu nak makan kat luar kedai yang best2….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge