Geng Enam Jahanam

aku..ade 6 org adik beradik..hahaha jahat je tajuk kn?xpela gurau je pon..hm bermula ngan abg aku

ni la satu2 nya abg aku..W. Mohd Sazali..bukan anakku sazali eh aku ppgl die Balong..single lagi ni..so sape bkenan gtao aku..hik hik hik jgn mara balong

ni lak adik bwh aku..Mie yang ke-3, W. Musalmi hari konvo die..kt slbh die tu Farid merangkap bodyguard die..hehehehe ni hari konvo die kt upm

ni lak Ada..y ke-4 W.Mushahada skrg menuntut ku Uitm,bota..die ambik ID act ni fav pose die..pantang ade camera mest pose ni ade…hahahha jgn marah Ada sbb aku bocorkan rahsia mu
ni lak Sahid y ke-5, W. Ahmad Sahid skrg die form 3.. die ni pengemar kp binatang..hak hak hak..so sume binatang peliharaan kt rmh aku die la punca segala2 nya

ni adik bongsu kesayangan kami..syg ke?hahaha Sapik..nama penuh die W. Ahmad Sapiq..da darjah 6 budak ni..tp mcm darjah 1..hahahha


ni latest pic family ms raya 2008..tp adik aku Mie xdpt beraya sekali..sbb die kn keje at dat time..huk huk cian die

So tulah alkisahnya cerita 6 jahanam..hahhaha

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. cotscreative says:

    selamat ber’blog’…mwahahahaha

  2. ciare (^_^)v says:

    yani..nk ltk picture kat profile? erm g je kat edit profile pastu browse pinture =)

  3. ciare (^_^)v says:

    yanie..nk sng kite chat kat shoutbox ciare lah yuk..skype cam sengal arini..huhu ;n

  4. ensem ooo abg kak yani..x to plaks kak yani ade abg….

  5. oneyani says:

    hahaha hensem ke?tu la..abg k.yani ni tue setahun je pon…kdg2 org ingt k.yan ni kakak..hampes=p

  6. Redbloodsnow says:

    BALONG Zie dh CHOPPPP dulu…kahkahkahkahkahkahkah..

    weewiiittt kat balong..aharksss!!!

  7. oneyani says:

    wah wah zie ni..weeewit kt balong je?yani xde ke?huh..hahahhaa

  8. Framestone says:

    kim salam kat ada ek… he..23x

  9. oneyani says:

    hamboi2 bro frame stone…atiey..tgk die ni!!!hehehehhe cuak

  10. eya says:

    np pic mak di blurkan? mak xmo glemer2 eh dlm blog yanie..

  11. oneyani says:

    k.eya jgn slh fhm ye..bukan di’blur’kan

    tp die y xreti duk diam..sume gambar die jd mcm tu..hahahaha

    hyperaktif sgt kot..lalalala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge