Gelisah Mimpi

pernah dengar lagu gelisah mimpi dari Liza Hanim..best wooo lagu tu..ala lagu tema KL Memekit Menjerit tu…ops! aku bukan nak bincang pasal lagu tu…tp pasal mimpi aku ni ha

aku xtao korang akan bermimpi setiap malam atau tak…but i did!

setiap malam aku akan mimpi basah pelik…setiap malam ye…kalau ade level pemimpi…kira aku ni golongan pemimpi tegar la kot=p

pernah aku mimpi aku nak meludah..then bangon je teros aku ludah atas bantal…teeeeeetttt pengotor kan??ahahha tapi aku basuh la sarung bantal tu..xde aku pg bantai tido atas ayak liur basi sendiri tu…

mimpi aku nak shi-shi tapi ade je halangan..pg toilet tu xde pintu..pg tempat toilet ni xde dinding…sudahnye aku x shi-shi..then bangon je aku teros rasa nak shi-shi..

disebabkan aku selalu sangat mimpi ni..setiap kali aku mimpi nak shi-shi..dalam otak aku dah bole cakap..ni mest aku nak shi-shi..korang faham x??aku bole berfikir dalam mimpi aku realiti sebenar..huh susah nak eksplen…

dan paling aku xsuke mimpi itu kekadang akan menggangu emosi bila aku bangon..contohnya mimpi orang yang aku sayang..tipu aku..buat aku sedih..then bila bangon hati aku mcm menangis je..rasa curiga je pada dia..padahal die xsalah pon..ahaha

“awak baek kan??” teeeeeeeeeettt jangan mimpi tu bagi petunjuk sudah=p

nota kaki:makin liat aku nak update blog..mujur tak de denda kalau lama xupdate blog..yehaaaaaaaa…ade ke blog kene clamp kalau lama xupdate??ahahahha

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. klo mimpi jth longkang cane lak k.yani?? mst cm tkujat jap kan…klo N laa…hiihi..
    uishh..naseb x ter shi-shi..klo x..alamatnya…sepengg laa 1 bilik…hihihi..lariksss….

  2. oneyani says:

    haaah selalu gak mimpi camtu..ms ank terlelap tu cam mimpi jatuh tangga..jatoh longkang..pastu kite terkejut giler..padahal atas katil je pon

    mujur la xpernah mimpi shi-shi…motif??nak ckp xpnh shi-shi atas tilam la=p

  3. naz says:

    ayokkkk! pelik tak shi shi dalam seluar pulak? haha

  4. Maswani says:

    bahaya tu mimpi2 cmtu yani.. nti kawin, mimpi start motor tgk2 laki dh jatuh katil kena tendang dgn yani..hehe.. peace)

  5. -aTie- says:

    entry kita same…pasal mimpi…oh pernah juga n selalu mimpi seperti kamu. tapi yg meludah tu x le..heehe

    Khaizarien Blog @ atie

  6. ArELeEz says:

    mainan tido jer tu..

  7. Framestone says:

    bro lately mimpi yang bukan2…

    maybe sebab tekanan koje kot

    BroFramestone Blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge