Everything is For u..my BABY

dulu aku pernah bergurau dengan si dia..

masa bercinta dulu

aku:u..nak muntah atas u bole??

hubby:silakan..i kesah..tak geli pon setakat muntah tu

dah kawen

aku :nak muntah atas u bole??

hubby:eh apehal lak..bole buat kat suami macam tu..geli la..

aku:owh dulu bole je

hubby:eh tapi kalau u pregnant i sanggup je..sebab dah campur dengan muntah baby =p

erks!bole??

owh ok sekarang baru aku faham..baru sebulan kawen ok..belom lagi ade baby..dan aku pon belom lagi pregnant!

die dah sebot hal tu..

ehem ehem korang jangan salah faham ye…belom ade rezeki..kami masih ‘giat’ mencuba

doakan buat kami ye..aku pon tak sabar nak ade baby=)

sekian laporan dari kami..pasangan yang cute..ahaha *sila muntah hijau!

19 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge