Every Day Im Craving For This

Tajuk speaking uooollsss..kasi can la yek mak yong nak berbahasa omputih..itu je yang pandai pon muahahaha

Makin hari makin kurang entry..mood aku sekarang dah macam buai marogold..kejap atas kejap bawah(eh ade kaitan ke) ade ke tak belasah janji ade alasan..ye dok?

Ok sekarang..mak yong setiap masa rasa nak makan ni

Eskem Paddle Pop Rainbow dan TopTen

Setiap kali pas makan nasi je..tekak terasa nak makan eskem ni..so kene buat stok dalam peti banyak-banyak…kadang-kadang bangun tido pon aku akan breakfast eskrem ni dulu baru makan mende lain…

Tapi semua ni hanya buat masa ni la..lagi 2-3 minggu lain pulak rasenye..sebab ikot selera aku gitu la sekarang..kalau dah suke tu..itu jela yang aku makan..sampai la aku bosan!

Paddle pop rainbow tu klasik sungguh kan..sedap sebab dia pejal dan rasanya lite-lite je..pastu topten tu eskrem yang baru aku jumpe..eskrem baru ke eh?harga pon murah je..dalam RM1.50 sebatang..coklat kat luar pon tak tebal sangat..nak bandingkan dengan eskrem Trophy mahu pon Magnum..

Nasib la selera mak yong ni suke yang lite-lite je..kalau nak yang mewah aje..masak la…alamatnye bole kire jela rambut kat kepala pak yong nanti ahahaha

Kami dalam mood bercuti

On the way balik dari bercuti sebenarnye ni..korang agak-agak di mana destinasi kami?

Di China kah?


Agak-agak lepas ke naik flight kalau bawak perot gini..hoho

Nota kaki:orang cakap kalau banyak makan or minum yang sejuk-sejuk baby besar..betol ke eh?

– Sok Sek Sok Sek using BlogPress from my iPad 2.

17 total views, 1 views today

7 Comments

  1. ahaha..aku pon giler ais krim jgk.. aku suke mkn mlm2 besy giler..tgh sejuk mkn ais krim lagi seju..hihi tapi sepanjang preggy ari tu aku xtinggal langsung ais nih..tapi anak aku kuar kenit jer..hihi aku rase tu sme auta jer..sbb nk mengelakkan kite sakit urat di hari tua nnt…hihi heeee..xsabo tgu baby ko kuar la yani..hiks.. musti kiut muit..hihi :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge