Erti Romantik Di Mata Anda?

Tadi baru je baca status redmummy romantikkah lelaki di malaysia?

malah baru-baru ini pon aku banyak kali terbaca isu lelaki romantik…pernah baca di blog ini

aku sangat tertarik dengan cara die bercerita mengenai suaminya..

bagi aku bukan sekadar kerap memberi bunga, coklat atau hadiah ukuran kepada romantik atau tidak..tapi aku akui perkara itu agak penting sebagai rencah bagi mengeratkan lagi hubungan kasih sayang

tapi cara si suami menunjukkan keprihatinan dan kasih sayang kepada si isteri itu lebih penting

dan hari ni aku terjumpa lagi dengan artikel dari saifulislam yang aku kira sangat menarik sebagai panduan kita semua..

formula yang di beri lebih kan APA YANG PATUT dari yang SEPATUTNYA

Memang SEPATUTNYA adalah sesuatu yang diperlukan untuk kita menetapkan matlamat, tetapi ia juga boleh menjadi racun yang memusnahkan kehidupan berumahtangga tatkala SEPATUTNYA menjadi sesuatu yang dipertahankan melebihi APA YANG PATUT

untuk artikel seterusnya sila klik di sini

sama-sama la kita mendalami maksud ini..aku jatuh cinta pada blog ini..banyak ilmu yang berkaitan alam rumah tangga..ye aku tak kawen lagi..tapi tak salah kan untuk kita belajar?

selamat membaca!=)

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. sumtimes bnde simple pon rs romntik..bg N y jrg diromantikakan…pejal tu kdg2 je romntik…tp bile die romntik N plak geli…weeehuuu…

  2. oneyani says:

    tapi bagi akak pejal romantik sbb suke suprise kan N…
    kalau bab ckp kata2 manis tu..akak pon geli!muahaha nampak sgt jiwa kita ni brutal=p

  3. naz says:

    saya rasa sangat tercabar:) haha

  4. oneyani says:

    ahhaha apesal naz??=p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge