Entry Terkejut

ahaha macam-macam komen korang pasal teaser tu..bukan tunang la…

tapi ape??

nanti aku citer..sory semalam xsempat nak buat entry…ini hanya lah entry pendek yang sempat aku buat sebelum internet kene block…pukul 9 pagi!!

preeeeeeeett!visel dah berbunyi…bye..

nanti aku sambung lagi ye..

pssst:buat naz..jangan cuba bunuh diri ye..ahahaha=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. ERGHH..KNE TGGU LG KA…CPT LAAA…

  2. oneyani says:

    owh N sesungguhnya akak pon da xsabar nk post entry itu..tp ofis sgt kedekut internet skrg.,..ehehe

  3. naz says:

    haaahahhaa! i rasa kalau i bunuh diri. i dah mati sementara nak tunggu lagi satu episod dramatik hahaaha

  4. oneyani says:

    hambek ko..nak sangat kan..3 entry sekaligus..takde nak buat schedule2 nye..baca sampai muntah!ahahha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge