Entry Mana Dulu Nak Up?

Dah 2 hari blog sepi..sebabnye aku tak tao nak up entry mane satu..bole gitu?bajet sume orang tertunggu-tunggu la entry ko tu yani…cet pooodah!

Serius…wekend aku baru ni terlalu banyak cerita..memang sangat padat sendat dan padu…kalah viruspadu(tetibe nama kak jems glemer kat sini)

Khamis aku bercuti ke KB..takde la sampai ke China yo..encik hubby ade meeting kat sane..so aku mengekor sama..

spotted vellfire putih no plat JAWI 4 di KB..hebat giler

Kire berbaby moon sekali la kunun..alang-alang tu abeskan voucher Prestige Plus dari Renaissance KB yang aku dapat dulu..korek balik la entry lama..

First time mak yong berdim sum

Sabtu pegi kelas Ante Natal..owh memang memerah otak nak up entry ni..info terlalu banyak..nak mengolahnye sekian hal yo..sudahnye aku satu hape pon aku tak tulis..nasib la badan..

Baru setel kelas physio..best wooo..dapat selimut lagi..muahaha

Nanti sket-sket aku buat eh..tengok jela entry mana yang keluar dulu..kalau satu hape pon tak keluar mintak maaf mintak ampun ye..tu tandanya mak yong tengah memendam rasa(read as tido) maklumlah sejak makin sarat ni badan makin tal larat..terasa tulang vontot belah kanan makin saket..kadang-kadang jalan pon tak betol…tapi sume tu akan menjadi normal bila di ajak bershopping…muahahaha

– Sok Sek Sok Sek using BlogPress from my iPad 2.

32 total views, 2 views today

7 Comments

  1. Kak marsha:iyo semakin sarat..duduk n baring pon serba xkena..tgggu eh kemunculan geng ariq

    Kak da:kalau dah name pempuan tu..ade ke y xsuke shopping?muahaha yani kurus sbb xdok selera mkn

    Diayanazman:yup..tggu sebulan lagi ade geng utk miki ye..huhu berdim sum dgn cara mulut y senget tu tanda jakun sebab baru 1st time

    Kak fiza:tu ah kalau la kite ni byk duet kan best hoho saket peknen pon ilang

Leave a Reply to Sabihah Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge