Duet…duet…Sape nk Duet?

hai alllsss….rase mcm dah lame je x update!now sgt bz ngan biz baru ni…waaa sgt letih…hope ramai yang berminat..amin…u all sume jom la jenguk2 ke elegant wadrobe..jgn segan2..hehehe

ok la cite psl duet..bulan ni ade lah bulan y paling tenat bg aku…hoho..
1) Outstation kt KL awal bulan..claim lambat lg..ade la dekat RM 500 duet aku stuck kt cni
2) Kawan2 ramai y kawen..ade y aku xdpt pg..ampun ye..jgn risau present aku da siapkan..tggu nk pos aje…
3) Repair kete sket..act prob body kit je..sangkut ngan pintu blkg time nk bukak pintu..so melayang la jugak RM 150!byk tu…waaa
4) Baru je servis kete td..melayang lg around RM 200! it just a minor service!!labour charge saje pon da RM 84..huh kete still waranty so nk xnak kn buat kt proton servis (ni la dilema sape2 y pakai kete)
5) Buat modal sket utk biz baru Elegant Wardrobe ade la dekat RM 1000 utk permulaan ni
6) Nak bayar fee utk family day SAVOC (dgr mcm xperlu kan? sape ckp…penting ni..lgpon aku da jarang dpt jumpe ngan dak SAVOC..ni je peluang y ada)

giler ah..kalau total ngan belanje..byr kete..byr fon..minyak kete..mkn…dan mcm2 bil lagi la…gaji 5k pon xcukup mcm ni..abes duet simpanan aku korek…hm lambat lg nk kawen nmpk gayanye..hehehehe gatei.gatei ke? lgpon usia da makin meningkat..

hm dan satu perkara lagi y buat aku tensi..kete aku calar (agak dalam)..da polish pon xbole..jahatnye..sape la y DENGKI g langgar kete aku tu…tu mau nk kene spray satu pintu….DUET lagi k???TERCALAR hati aku tengok ni..sape la y kejam sgt ni….wei ingat aku ni cop duet ke??? aku sgt GERAM!!

SEKIAN..sorry u all terpaksa mendengar luahan perasaan ku ini…hahahhaha..sblm tu jgn lupe lawat my biz eh?hehehehe sempat lagi tu….adios!

2 total views, 2 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge