Duet..Duet..Dimana Kau Duet

di sebabkan malam ni aku tengah weng weng pikior pasal duet..meh aku tempekkan gambar duet sket..

hehehehe gambar2 ni adalah gambar orang yang xde keje kek opis..jadinye..inilah aktiviti yang terjadi..hehehe



sangat kreatif kan??

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Framestone says:

    sape la yg kreatif tue kan…yg pasti mcm bukan kamu

  2. oneyani says:

    ahaha opkos la bukan..tangan kite gegar tahap parkinson

    dan yang paling nyata…xkreatip langsung la

  3. Ain says:

    Yani! Found ur blog through rafidah's.

    Lama xdgr cerita..
    Kerja kat mana sekarang?

    btw, loves those photos!=p

    -ain.kmk

  4. en_me says:

    banyaknyerr duit tewww.. ahaks

  5. mawar says:

    hahahahaa…mmg bengong la..menarik2…mmg bole print beso2, tmpl kt dinding opis… :))

  6. Framestone says:

    kan sonang ngaku terus he..23x

  7. hahahha…sgt kretif…

  8. zue says:

    kreatif giler kalau zue wat dah lama senget-benget jadinya haha

    re:aah kak yani mmg ktrg dah lama kenal tp kira on and off la berkawan tu heee

  9. oneyani says:

    ain:luv tooo..hehhee tibe2

    en.me:mayb dorang keje kt kilang cetak duet..hua hua hua..mmg tipu la kan

    mawar:idok la sampe print beso2…malu pakwe dlm gambo ni..huhuhu

    N:tao xpe..adik akak pon cube nk ambik gamba cm ni tp xjadi..huhu

    zue:mintak la encik tunang ambik kan..heheheh

  10. Mrs Imran says:

    hahah kelaka giler duit dgn muke org tu! cam kene plak tu dgn muke diaorg..huhu..

  11. oneyani says:

    k.zai:teror giler

    mrs imran:tao xpe..ke dorang y design duet2 tu sume…ehhehe

  12. iedaLUVsham says:

    hahahah!!! lawak la ko ni yanie!! mmg kreatipp!! ;p

  13. oneyani says:

    ieda:lawak ke?huhuhu kite tempek gambar yang org ambik je..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge