Duet Yang Membuatkan Aku Rasa Tak Nak Raya

muahaha maonye tak..bonus tak dapat lagi oooii..nanges!

owh sangat jeles dengan kamu ciare..tsk tsk tsk

hope minggu ni dapat bonus…yela minggu depan dah raya kot..tapi dapat lepas raya pon care gak..yela nk menunggu next gaji mao makan pasir kan..ahaha ayat yang kedengaran sangat pasrah tak dapat bonus raye=p

tapi part duet raya wajib ade…kalau tak de tak rase raya kan..memang la dapat duet tu best…tapi bila memberi pon sebenarnya best jugak..terasa puas!kan?? (ayat pasrah lagi ke hape ni??)

tu dia setakat yang termampu untuk tahun ni..sampul adelah koleksi tahun lepas..yang BSN melambak..tp choi sket sebab kaler merah..adeh silap cetak ke ape..tak pe lah janji ade..aku tak yah susah-susah nak beli kan

senang bile angpow banyak ni..dapat bezakan note kat dalam tu

sampul avon ni aku dapat 5 keping..sebab beli barang avon aritu..yang ni note 50 la..untuk warga emas…hak hak keji owh..bukan la untuk mak pak nenek macik aku..seb baik tak ramai adelah rezeki lebih untuk dorang sket

angpow dari maybank..dapat 3 keping je okay..bukan 3 paket…sabor jela..kedekut piang! ooit yani depa bagi pon dah naseb baik..huhu

note 10 beberapa keping untuk adik-adik aku..seb baik bertiga je..pastu saki baki note 10 sape bernasib baik dapat la die..

yang 5 hengget masuk dalam sampul merah menyala tu..lai lai sape nak duet raya meh salam ngan acik yani…pastu kene cakap cik yani comel lagi mantop cun meletop baru bagi angpow!ahahaa keji

duet singgit aku tukar 50 keping je..buat backup kot-kot pas raya takde duet dah nak buat belanje…ahaha sedih betol la..

aku maybe tak gune sangat duet singgit..yela kalau budak-budak datang rumah sah-sah ayah aku bagi duet..aku tinggal nk bagi kat anak-anak sepupu yang rapat-rapat je kot

nanti ade rumah sendiri harus tukar duet singgit banyak-banyak!hak hak hak..

ini ang pow dari TM manyak special woo…dapat voucher KFC RM6 lagi..aku tambah lagi 4 hengget da bersamaan RM10…berbaloi-baloi=p

tapi sayang ni angpow tahun lepas daa..

seb baik aku dapat kutu kali ni..so tak la terdesak sangat nak korek duet..lepas ni make sure turn kutu time nak raya lagi eh kawan-kawan..biar berabes untuk orang lain…asal hati senang

2 total views, 1 views today

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge