Dinner dokek Mama Chop Papa Grill

Mak aku ajak makan malam kt luar jumaat hari tu..tujuan utama nk belanja kwn abg aku~Joe sbb die tolong setel income tax utk mak aku…hehehe ktorg pon pe lagi menumpang syafaat sekali la=p

ni aku ngan adik aku SAFIQ


adik aku, Sahid ngan mak


abg aku, Balong yang mengelak bila aku nk ambik gambar..malu kunun..hambik ko aku letak je gambar ni pon..kwn abg aku xkoser la aku nk snap..malu mak..huhuhu

ayah aku xikot sekali..biase la die tu kureng sihat..malas nk pg mane2..jgn ingat ktorg kejam lak tinggalkan die..dah puas pujuk die xnak ikot..hehehe last2 bye bye je la

ni makanan yang aku order..Grill Sirloin Beef Steak..ye kot aku pon ingat2 lupe dah nama die..ok la rasanye aku bg 3.5/5 bintang. Fries die keras..

ni makanan Safiq n Balong..Chicken Maryland..xsedap!huhuhu aku mmg xsuke chicken chop yang deep fry mcm ni..yang panjang tu bersembunyi di balik ayam gedabak ni hotdog n satu lagi tu..pisang celup tepung!hahaha bole ke mcm tu??

masih mencari kat mane tempat yang grill ayam tu..bukan goreng mcm ni..Balong ngan Safiq pon ckp xsedap…

sudahnye steak aku yang jadi mangsa kerakusan dorang…haip haip!xsuke..xsuke

Mak aku order Mushroom Chicken, Sahid Mama Papa Special Combo dan Joe Black Pepper chicken..aku xrasa lak mkanan dorang..sbbnye perot da sendat time tu..=p


ni lak antara air yang di oder..ade fresh orange..guava..carrot susu..dan akhir sekali air aku yang paling besh!hehehe mmg xtipu..air Honey Dew+susu

sampaikan byk straw2 dari cawan laen menyinggah! haip haip..maen jaoh2 la…xsuke xsuke..hehehehe aku minum cepat2..smpi ke titisan terakhir..bukan senang aku nk abeskn air selama ni…tp kali ni cepat je aku sedut..

sbbnye..mest la sedap…selain tu takot straw2 laen menyinggah lagi..hahaha…gile tamak..tu yang sendat je perot..ade hati Sahid nk tukar air die ngan aku…kirem salam la ye…hehehehe

balik lebih kurang kul10 mcm tu..xleh lame2..ayah aku sorang2 kt rumah..kang meleleh lak air liur die tggu ktorg..sape nk jawab tu?hehehehe

sampai je rumah..aku gosok gigi sume..solat isya’..gayut ngan Pak Tam tejap then tertido..hahhaha mcm mane xgumuk..dah la mkn daging..pastu xde exercise..teros tdo…iyah iyah lari setempat dr sekarang..hehehehehe

ok daa~

nota kaki: masih mencari western food yang sedap dan mggunakan daging tempatan instead daging import..tp harga aku tao la koman2 30++..setakat ni paling best kt Victoria Station ngan TGI Friday..tu pon org belanja la kan..nk pg sndiri..KIRIM SALAM..lalalalalala

3 total views, 1 views today

6 Comments

  1. sharifah western kt ne N?nk try la…

    ala N sume tu org belanja..nk harap duet sendiri..hampa!hahahaha paling mahal pnh gune duet sndr pon dome cafe je tu pon mcm da biru separuh muke time nk byr tui tui=p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge