Digital Monopoly

korang penah maen x monopoly kt komputer?hehehe smlm abg aku ajak maen monopoly ngan die..awl2 nye agak bosan..sebb kite xtao pape..tp bile dah lame2..sgt syiok wooo..abg aku byk kali bankrup gara2 menyinggah kt hotel aku y mahal2 tu!hahahaha..alayan je la gambar nini la rupe monopoly kt monitorni turn aku duk baling dadutgk duet aku tu bape nk banding ngan abg aku..hahahhaa..DOG tu komputer tu sndr..DOG y paling awal bankrup!ahahahha
so korang ape lagi..jom la try maen ni..SYIOKKK wooo!!huhuhu

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Redbloodsnow says:

    whoaaa…cam bez jek neh yang
    zie lom pnah main lg monopoly dlm pc 🙂 hiksss

  2. FarHa says:

    aiii…ha penag main laaa heeh tp cd kat mah…3D punyer..best pe main hahah..ha penah main yg first version tau..lagi klako biru itam je wane…ni kira canggih gak lahhh kehkeh

  3. oneyani says:

    zie:mmg best pon..try la..tp mula2 mmg agak bosan sket sbb xbape fhm..tp bile da start buat hotel..akan tersa bahangnye!hahaha

    ha:owh ha lagi dulu la dr yani..hehehe ye y ni mayb version latest kot..best!buat hati xkeruan..hahaha

  4. wow..its cool~ =P

  5. canerr nk men?? kne donlod ka..??

  6. FarHa says:

    wahaha…jgn kemarok doh layanii weeeii…ha dulu keamroh gaok posenn pas tu lama doh tak mainn hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge