Die Pon Nak Jugak..

ehem ehem..attention plz…penguguman!dengan ini di umumkan bahawasenye…

ahahaha poyo la pulok..ok2 meh nk habaq mai sket..ni kawan aku sorang ni..die dah ade blog..so pakat mai ramai baca blog die

act die ni pembaca tegar..so blog die ala2 cerita jugak..gaya penulisan pon bukan macam aku yang suke hati ni..die nk org dapat sumthing dari blog die

ok la aku sokong je..dah kelebihan die ke arah itu..aku nk buat mcm tu..kirim salam la..nk buat esei pon xbape nak lulus..ahahaha

ni la tuannya..u..bayaran pas ni eh..pomot ni mest ade habuan!hehehe blog die masih baru..so xde pape lagi..akan di update dari masa ke semasa..sabar je

jom click sini

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. aRe_uDear says:

    baik punyer pomot nie..hahaa..

  2. oneyani says:

    ahahah kan?mcm ade pape je..lallaala~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge