Detoks Hilang 5 kg!

  Batch baru Yani buka buat yang nak sertai berdetoks sama-sama,
Insyallah bakal bermula 8 Ogos 2016 nanti…
 ***

Detoks Hilang 5 kg!

Menangis tak percaya ha…
Konsep detoks ni mudah


Nak turunkan berat detoks dulu toksin yang ada

Insyallah yang lain akan turut serta
Viceral fat yang paling susah nak turun pon dengan mudahnya berkurang

Kami dah sediakan meal plan yang telah diluluskan oleh doktor

Bonus lagi siap ada support group untuk kekal bersama mereka yang ENERGI sama dengan anda
Maka tidaklah kelaut matlamat itu
Tinggal lagi kita nak ke tak nak je


Dah habis raya kan,
Dah timbang berapa KG naik?

3 total views, 1 views today

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge