Demi Kesihatan

Baru-baru..satu ofis kene vaksin..hehehe our big boss da bermurah hati nk sponsor vaksin.. RM 50 sorang

Vaksin Influenza ye..

Vaksin H1N1 masih xde…tu pon permintaan adalah sgt tinggi..berebut2 nk dapatkan vaksin influenza ni


doktor yang diimport khas..Dr. Aryani..actually doktor Yani *bajet aku lak jadi doktor merupakan isteri kepada salah seorang staff kt sini..so tempat ktorg di cucuk pon adalah dalam bilik husband die sendiri..hehehe bagos kn=)

die cucuk amat xsaket…sumpah..xrasa pon masa ubat masuk..ni kot 1st time xrasa saket kene cucuk…and yang lagi best aku org 1st offer diri nk kene inject..kembang2 hidung di situ..cet bajet mcm hape je..tp hari da rasa saket la..bengkak sket=( tp xpe demi kesihatan

dan aku baru je beli kapsul Evening Primrose Oil..suppliment utk hormon perempuan..nak2 aku ni ade masalah sesungut senggugut..ramai yang suggest aku ambik ni..tp skrg baru hegeh2 nk beli…yela mana tahan..setiap kali period guling2 tahan saket..cramp abes satu badan


b4 ni penah je ambik suppliment..tp sume mcm xmenjadi..last2 aku telan air suam..letak minyak panas..ambik pain killer.tu je la yang termampu..sape2 yang kene senggugut tao la mcm mane rasanye saket tu kn?korang ade suggestion laen x?

see kapsul die very the besar.. lotih den nk tolan..ehehe

33 total views, 1 views today

5 Comments

  1. demi kesihatan… bro xg pemeriksaan kesihatan yg tempat koje bro wat..

    bro takut jarum huhuhhu

    out of topic–> ops jagn la usha gambar je huhuhu… mmg la takut huhu..just bace isi blog bro…tang gambar teu just tutup mate je ek huhuhu

  2. cik yani sila berhati2 bila mkn Evening Primrose Oil sbb sesetengah org akan bertambah selera mkn bila mkn.hee~
    Tp utk ko yg ada PMS mmg tersgtla bagus sbb kaya dgn Omega 6&9 yg dpt balance kan hormon dlm bdn ..
    utk kulit pun bagus gak..=)
    aku ni ckp je lebih tp aku sdiri pon tak mkn.huu~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge