Dealer??Mira??

hehehe alhamdulillah wardrobe aku semakin mendapat sambutan..terima kasih pada sume y menyokong aku..dan paling berterima kasih pada buyer2..tanpa buyer..xde makne nye aku buat sume ni..kn?kn?

okeh nk di jadikan cerita…satu hari tu aku dpt sms dr sum one..ape y die ckp?jeng jeng jeng!hehehe

ni bukan sms blackmail atau ape k..ni sms REJEKI..hehehe.biasenye aku dpt order tru sms je..
tp kali ni lain mcm sket die punyer request tu..apekah itu?hahaha saje kasi suspen sket

sms dr MIRA..die ckp berminat ngan koleksi2 aku..then nk jd pengedar..mula2 berfikir gak aku..stok dah la xbyk..pastu harga mest kn bg murah..dalam duk berkira2..aku tanya ayah aku..
hm ayah aku ssh sket..sbb die bkn kaki bisnes pon..lain la mak aku..toke kain..seharusnya rujuk pd omak la kn

then bile bincang2, die siap ckp rugi la kalau ko xterima..bkn senang nk dpt offer mcm tu..xpe la jual murah sket

so aku pon buat keputusan utk SETUJU je..satu lg niat aku nk tolong Mira ni..die berminat nk buat biz tp xtao lobang..br aku tao beruntungnya aku dpt mak..hehehe lobang supplier di tanggung beres..tinggal aku hulur duet je

aku bg syarat mest beli 10helai ke atas..xde la kejam sgt aku kn suh die beli sedozen mcm kt kedai2 tu..die pon baru lg..mula cm xtao nk bg harga bape..syg nk kasi murah2 sgt..
tp bile fikir2 balik..bg je murah..lgpon die nk buat biz kn…pejam mate aje..
hehehehhe..

so entry ni ditujukan khas utk MIRA
thanx coz support my biz…senang sgt bkerjasam dgn u..
~APE YANG PENTING..KERJASAMA..~
ehhehehehe. die sgt nice n sweet!hehhee memuji nampak..xpnh pon tgk muka die..

pada sape2 y kt luar sane nk jd DEALER..anda di alu-alukan..
jom terjah wardrobe aku..hehehe

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. congratz k.yani…biz suda melebarkn sayap…gud..tp n ni x jadik2 customer k.yani lg ni…sabau naa…

  2. oneyani says:

    hahahha N thanx ya…
    one more thing tiada paksaan dlm membeli..dont worry dear..nant da terbuka hati bole la membeli..hehehe

  3. Faizah_Haris says:

    hi…salam kenal…
    wahhh cantik2 laa baju2 kat ctu….anyway tahniahh ye…teringin gak nak bli…huhuhu

  4. oneyani says:

    hye faizah..salam perkenalan jugak..
    kalau cantek ape lg..tros grab je sebelum terlambat..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge