Day 1-Part 3~First Time Owh Merasa Handbag Itu Depan Mata

korang tak yah susah-suah la teka-teki aku pegi mane

aku pegi kat Pavillion nung..first time kot pegi situ..sebelum ni takde maknye aku nak menapak sampai ke situ..nak beli hape kat situ…very not my place la kan..stendet aku kat MV..Sogo je pon..hihi

zaza bole la layan Pavi ngan Starhill..ahaha apesal nama ko yang terlibat ni zaza??=p

tapi demi mu COACH aku gagahi jugak=p


owh nitik peluh kat tiak kepit handbag COACH..muahaha saje bagi korang panas..agak-agak aku beli ke tak eh???

nota kaki:baru aku tao kat OU pon ade butik COACH..kalau tak takdenye sanggup aku redah KL semata-mata nak bertemu mata dengan mu..heh~

17 total views, 1 views today

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge