Day 1-Part 3~First Time Owh Merasa Handbag Itu Depan Mata

korang tak yah susah-suah la teka-teki aku pegi mane

aku pegi kat Pavillion nung..first time kot pegi situ..sebelum ni takde maknye aku nak menapak sampai ke situ..nak beli hape kat situ…very not my place la kan..stendet aku kat MV..Sogo je pon..hihi

zaza bole la layan Pavi ngan Starhill..ahaha apesal nama ko yang terlibat ni zaza??=p

tapi demi mu COACH aku gagahi jugak=p


owh nitik peluh kat tiak kepit handbag COACH..muahaha saje bagi korang panas..agak-agak aku beli ke tak eh???

nota kaki:baru aku tao kat OU pon ade butik COACH..kalau tak takdenye sanggup aku redah KL semata-mata nak bertemu mata dengan mu..heh~

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. myranaqi says:

    wow..coach…huhuhu..marveles…

  2. oneyani says:

    lor myra sekali seumor idup je kot..hihi

  3. $iti says:

    Dulu masa dgn si ehem2 layan la pavi dgn starhill tp skrg bli online je.
    Tak mampu nk bli kt butik mcm ko.huu~

  4. oneyani says:

    zaza masalahnye bile kah aku?kuang kuang kuang=p

  5. gardens pon ade coach…ctu lg bes sket dr kt pavi…bg N laa..

  6. oneyani says:

    N…kak yani xtao pon..mencik tao..kalau tao xde nye nak menapak pegi pavi dah la parking pon mahal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge