Dating Lepas Keje

Balik keje tadi..suami cakap dia nak makan piza..ni sume gara-gara terpengaruh dengan iklan ni la

Suami cakap

Kalau nak ikotkan Duet tak de pon..tapi nak beli jugak..janji dapat makan


Sabor je..kalah pempuan pregnant ok!dari awal iklan piza ni keluar lagi die duk berzikir nak makan..aku layankan aje..dapat menumpang syafaat sekali hihi

Now dah di depan mata

Tak sedap sangat pon..sos tomato tu macam sos spageti je..tak masuk sangat la ngan tekak kali laki bini

Muke orang ngidam…teros ngap dalam kete..makan panas-panas..sedap!tapi bukan piza tadi la..piza lain..nasib suami beli piza feberet aku..piza peperoni(eja salah..janji faham)

Suami aku yang suke buat muke comel (ke?)

Aku siap ofer bawak kete lagi..bagi can suami nak lepas gian makan sepuasnya..kita orang take away je..sebab aku nak beli ni

Air kelapa

Ramai yang cakap elok untuk ibu mengandung..minum start 7 bulan ke atas..untuk elakkan kepala baby berkerak..betol ke tidak Allahualam..janji baby sehat

Aku nak kata suke sangat pon tidak..of kos air kelapa yang sejuk dan manis menjadi pilihan..tapi kita orang beli yang pure je..tanpa ais dan air gula..beli sebijik..then lepak minum kat Pantai Batu Buruk..tak sedap pon telan aje..demi baby kan?huhu

Hadiah untuk aku

Yes!dapat extra sos untuk my coach..thanx sayang…lepas ni bole beli baru eh?uwaaaaaaaa stress mak yong!

Dan jugak extra sos di baju kerja yang putih melepak..ni sume nak bagi keje lebih la untuk aku ni…hadooooi

Nota kaki:best jugak sesekali dating dengan suami lepas keje..teringat zaman berchinta dolu-dolu..tapi dulu 6.30 je menggelupur dah nak balik rumah..sekarang ko dating la sampai subuh pon takde orang marah huhu

– Sok Sek Sok Sek using BlogPress from my iPad 2.

Location:Jalan Sultan Mahmud,Kuala Terengganu,Malaysia

21 total views, 1 views today

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge