Dapat Gak Jumpe Anak Kak Rine

baby Iris dah masuk 4 bulan (ye ke akak??) baru aku dapat jumpe

dulu Kak Rine balik ke Terengganu (suami orang Trg) masa baby Iris dalam 40hari kot..

dari sehari ke sehari aku nak pegi..sekali masa aku dah on the way nak pegi tengok baby..Kak Rine lak dalam perjalanan balik ke KL..hancur musnah berkecai harapan…hadiah buang je dalam tong sampah!

ahaha tipu la kan..hadiah bagi kat baby lain la..sayang wooo nak buang..kalau da bole pakai sendiri dah lama selamat..huhu giler ko nak pakai baju baby..muat jari je kot=p

cuti sekolah baru ni Kak Rine balik Trg lagi..balik seminggu gitu..senang la cikgu sekolah..murid cuti cikgu pon cuti…tarak hal cuti steret je..yang tersekso laki nya la…baru bulan bape cuti dah abes…ahaha

kali ni pon aku hampir-hampir terlepas peluang nak jumpa..yela balik keje petang..nak pegi dating lagi…ahaha tapi duk kekalut lupe nak gi jenguk…yak kan nak gi tengok malam..tak sesuai gitu

jadi hasilnya..jumpa saja kat epot time nak balik tu..kata rumah aku 5 minit je dari epot..tarak hal beb!drive sambil tido pon aku bole sampai…dah tao katne selekoh..katne ade lubang..kat mane trafic light…ahaaha tu dia punye parabola secara melampau

aku sampai rumah kul7.30..mandi solat sume..kul8 dah sampai epot..cane…rempit tak??huhu

seb baik sempat jumpe..
jumpe je teros terkam ini budak..

muke fotostet ayah nya..sory kak rine..ehehe


budak yang cute secara melampau..nak-nak pakai legging belang-belang tu..rasa nak kunyah je kaki die..huhu


sama cute tak??buweeekkk=p


ciuman gairah dari seorang ibu..ehehe..kak rine kawan sekelas kat UKM dulu

sebelum Iris berlepas..ambik gambar lagi..gunakan peluang dengan bijak gitu kekdahnye=)

ini lah family kak rine..dulu berdua..sekarang da bertiga

korang bile lagi???ahaha dan-dan je aku ni..

nota kaki:kak rine baju yang yani beli utk Iris tu muat ke tak??huhu

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. baby iris sgtt kiut miut…mmg nk kunyah2 jekk kaki y montel itu..

  2. Mama Hanim says:

    pandai yani pegang baby ye.. dh cukup ilmu dh tu.. tggu apa lagi!!!!

    hehe, jgn marah ye yani..muahh2..

  3. oneyani says:

    N:baby iris je ke?y pegang tu xcute??ahaha

    kak wani:memang pandai sangat..tinggal lagi nk ade baby sendiri je..huhu

    xmarah pon..sayang lagi ade..mmmuah jugak..ehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge