Cermin dan ETIQA


hm aku baru je nak buat entry pasal cermin kete..mawar dah tegor..ahahah sgt prihatin la kamu.. cewaaah dan dan prihatin..ye sbb ktorg sama2 memakai savvy

*semalam satu hari xde entry baru kerana server adalah down..dgn aku sekali down..mencik huhuhu

wahai cik mawar..kereta ku dah dapat cermin baru..xde nye lagi nak pakai plastik sampah hokay??=p

dan yang lagi best..tanpa perlu mengeluar kan duet barang sesen dua pon..ehehehe

alkisahnya kereta aku mmg ambik insuran untuk cermin..cek punya cek dalam insuran hanya cover windscreen..tp!!!

hehehe ayat konon2 nak bagi suspen…bile g bengkel..orang tu cakap mujur awak pakai ETIQA..even state hanya windscreen tp mmg cover sume cermin

wah hati aku berbunga riang..xmelayang duet aku..so max dorang cover adalah RM300..cermin tu mayb xsampai pon 300 tp tao je la..orang bengkel mest markup lebih kan..aaah ade aku kesah??yang penting aku xyah bayar=p

skrg aku cume perlu pg tinted la..aku ingat nak tambah tinted sekali la..tinted skrg dah pudar..kawan aku cakap mcm kete akuarium..sume nampak kat dalam..cet pui pui keji giler penghinaan tu

even tinted aku xtebal..tp ade warranty 5 tahun tu…warranty utk fade sekali..tp ape guna warranty kalau kedai tu kat KL…waaaaa=(

sekian dari bilik berita melapurkan..ehehehe

nota kaki:jom ramai2 pakat pakai insuran ETIQA..ehehe agen insuran sila bagi komisyen=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. mawar says:

    huh? bagus nye ETIQA…harus bergerak ke kompeni insuran baru ni…UNIASIA ada best x mcm gitu..huhuhu…
    eh yanie…kete kamu cantik…saya suka!

  2. oneyani says:

    enda tao la unisia..b4 ni mmg pakai y tu..pastu mujur skrg dah pakai ETIQA..

    ahaha cantekkah?malu i..biase2 saje=p

  3. bgs jgk ETIQA ni ek…
    selamat duit..hehehe 🙂
    sy pun setuju ngan mawar…nice ur car 🙂

  4. hohhoo..meh r dtg KL..claim warranty tuu….bgs2 slamat poket ekk k.yani…ley sopim kasut clarks…hohohoo

  5. Maswani says:

    fuyoo..semuanya cantik2 je kt sini ekk.. template blog bru cantik, cermin keta br cantik,tuan punya dia pn cantik la..hehe..

  6. oneyani says:

    QuEeN Of 2 Heroes:cantek?heheh thanx ye..tp sy xniat nk tunjuk kete pon..niat nk cakap psl cermin je..kang ade org ckp ape lak=p

    N:wah gitu..kalau dapat pg KL ngan kete kan bagos..tp pg sorang aduh kering la poket=(

  7. oneyani says:

    maswani:ahahah akak ni buat lawak la..yela sume cantek..tp bab tuanblog tu mcm xleh nk terima sgt..

    hehehe even baru je buat template ni tp dah rasa bosan..huhu nant nak tukar lagi la=p

  8. sWeEtdARLinG says:

    so duit yg tak yah bayar cermin tuk wat apa?… 😛

  9. oneyani says:

    ahaha sebenarnye duet utk cermin tu xde pon..
    bole x??=p

  10. DYLA says:

    lawa lawa…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge