Cerita Raya Yang Da Basi

tadi semangat je nk buat entry raya..bile bukak blog tgk entry korang sume teros rase malas dah nak update..adeh..bole gitu??

nanti la aku sambung…muahahaa yang penting tema merah sangat menyerlah! (tetibe)

nota kaki:ade rase nak lempang tak buat entry gini..baik update kat fesbuk je kot=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. YanDarwisy says:

    yani …comelnya. Yg depan tu mcm muka yanilah.

  2. oneyani says:

    ahah sape y comel tu ek?haah dah adik yani kan..mesti la same=p

  3. cantek r tema merah…nxt yr pnye theme laa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge