Cendawan Goreng

Semalam balik keje..mak aku msg suh beli mkanan sket utk minum petang..so aku pg kt Gong Kapas..kt situ mmg jual mcm2 kueh..aku pon beli Cendawan Goreng+Lepat Pisang+Goreng Pisang hehehe tu sume ikot selera tekak aku..aku mmg suke mkn Pisang…okeh=)ni la rupe Cendawan Goreng..tp xclear sgt..mkn sos..act ktorg kt TRG mkn ngan sos tu..kalau kt tempat korang mkn ngan sos kicap kn? sos ni same mcm sos keropok..SHEDAP!heheheni lak Lepat Pisang..aku mmg suke lepat ni..byk pisang n ade kelapa..kalau pg kedai ni xsah kalau xbeli lepat ni..hehehe
pekena lak ngan Teh Panas..huhu mmg MANTOP la
act Cendawan Goreng tu special sket..sbb dorang tanam sendiri..n cendawan nye gemok2..hehehe
tp kalau goreng sekali ngan daun kari..lagi shedap.aku xpenah buat pon..heheh just penah mkn kt Bangi
hm..mak aku da sound awal..cendawan ni xbagos sgt..angin..tao je la aku ni kan ade penyakit angin2 ni..hehehe
so mlm tu aku diserang lagi kembung perot..so sape2 y nkmkn tu..beringat2 la sket ye

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. perghh..lauk minum ptg sedap2 woo….cendawan kt bangi kt yankees hut…

  2. oneyani says:

    haa…br ingt yankees hut!akak ni kan memory low sket..jenuh nk ingt name tempat tu…dlm kepala ingt rimbun klasik je..tah pape ler
    sedap kn cendawan kt situ..hehee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge