VIDEO: Tips Elak Jeragat Dengan Mudah

Buat korang yang ada masalah jeragat terutamanya, Video ni sangat membantu… Tapi sebenarnya Yani sangat syorkan buat korang yang masih belum ada jeragat dan untuk mengelakkan dari masalah jeragat dengan MUDAH. Jom!  Tengok video ni sambil layan keletah Haziq *untuk video-video lain yang best korang boleh ke Channel Youtube wanmulianidotcom. …

129 total views, no views today

#TanyaYani: Kenapa Selepas Berhenti Ambil Shaklee Badan Sakit Semula?

Ada orang kata,  Kenapa Shaklee ni bila ambil rasa sihat je badan.  Bila stop sakit semula badan-badan.  Gastrik pun datang lagi.   Yani senyum, lantas bertanya. “Semalam dah makan nasi kan,  so tak payah dah lah makan nasi lepas ni” Dia tanya  “Eh kenapa?  Nanti lapar lah.” Yani balas, Sama …

149 total views, no views today

Tips Penyusuan: Pam Yang Best Pilihan Yani

Ramai ibu muda yang tanya pam apa yang best?Ini soalan yang susah, lagi susah dari soalan pasal vitamin. Sebenarnya pam ni atas keperluan dan bajet ibu-ibu,Yani beli medela freestyle ni waktu umur Hadif 2 bulan. Sekarang dah anak 3, pakai hampir 5 tahun.Tak pernah tukar atau rosak,Pada Yani ianya sangat …

144 total views, no views today

Magic Penyusuan: Milk Booster Bukan Segalanya

Keterujaan menyusukan anak sepenuhnya bermula dari mengandung lagi. Selain ‘study’ kelengkapan bayi, ilmu penyusuan adalah benda yang Yani dalami setiap hariYe, setiap hari baca blog dan ilmu penyusuan dari forum. Alhamdulillah Allah beri rezeki menyusukan Hadif dan Haziq sepenuhnya lebih 2 tahunRezeki buat anak-anak susuan juga bila susu dah terlebih. …

137 total views, no views today

VIDEO: Kenapa Perlu Ambil Supplement?

Kenapa perlu ambil Supplement atau Vitamin Tambahan? Sedangkan Sains dan Teknologi Perubatan semakin Maju dan Canggih. Berdasarkan statistik mendapati walaupun Sains & Teknologi Perubatan makin canggih setiap tahun, pelbagai jenis penyakit yang boleh membawa kepada kematian semakin meningkat. Antaranya: #1: Serangan Sakit Jantung Makin meningkat sebanyak 10% sejak dari tahun …

132 total views, no views today

Magic Penyusuan: Anak Berpeluh walaupun Berhawa Dingin

MAGIC Penyusuan Pernah terjadi pada baby anda time menyusu Even bilik dah ber’ekon’ (berhawa dingin) tapi berpeluh macam baru lepas berlari? Hadif setiap kali menyusu berpeluh macam baru lepas jogging{rujuk gambar} Jangan TAKUT kerana ianya NORMAL Ini tandanya transfer heat sedang berjalan. Biasanya baby akan di bedung. Pakai baju, stokin …

191 total views, no views today