VIDEO: Tips Elak Jeragat Dengan Mudah

Buat korang yang ada masalah jeragat terutamanya, Video ni sangat membantu… Tapi sebenarnya Yani sangat syorkan buat korang yang masih belum ada jeragat dan untuk mengelakkan dari masalah jeragat dengan MUDAH. Jom!  Tengok video ni sambil layan keletah Haziq *untuk video-video lain yang best korang boleh ke Channel Youtube wanmulianidotcom. …

 329 total views

#TanyaYani: Kenapa Selepas Berhenti Ambil Shaklee Badan Sakit Semula?

Ada orang kata,  Kenapa Shaklee ni bila ambil rasa sihat je badan.  Bila stop sakit semula badan-badan.  Gastrik pun datang lagi.   Yani senyum, lantas bertanya. “Semalam dah makan nasi kan,  so tak payah dah lah makan nasi lepas ni” Dia tanya  “Eh kenapa?  Nanti lapar lah.” Yani balas, Sama …

 367 total views

Magic Penyusuan: Milk Booster Bukan Segalanya

Keterujaan menyusukan anak sepenuhnya bermula dari mengandung lagi. Selain ‘study’ kelengkapan bayi, ilmu penyusuan adalah benda yang Yani dalami setiap hariYe, setiap hari baca blog dan ilmu penyusuan dari forum. Alhamdulillah Allah beri rezeki menyusukan Hadif dan Haziq sepenuhnya lebih 2 tahunRezeki buat anak-anak susuan juga bila susu dah terlebih. …

 362 total views

VIDEO: Kenapa Perlu Ambil Supplement?

Kenapa perlu ambil Supplement atau Vitamin Tambahan? Sedangkan Sains dan Teknologi Perubatan semakin Maju dan Canggih. Berdasarkan statistik mendapati walaupun Sains & Teknologi Perubatan makin canggih setiap tahun, pelbagai jenis penyakit yang boleh membawa kepada kematian semakin meningkat. Antaranya: #1: Serangan Sakit Jantung Makin meningkat sebanyak 10% sejak dari tahun …

 278 total views

Magic Penyusuan: Anak Berpeluh walaupun Berhawa Dingin

MAGIC Penyusuan Pernah terjadi pada baby anda time menyusu Even bilik dah ber’ekon’ (berhawa dingin) tapi berpeluh macam baru lepas berlari? Hadif setiap kali menyusu berpeluh macam baru lepas jogging{rujuk gambar} Jangan TAKUT kerana ianya NORMAL Ini tandanya transfer heat sedang berjalan. Biasanya baby akan di bedung. Pakai baju, stokin …

 418 total views