Meraikan Ulangtahun Kelahiran Haziq ke Empat

Sambutan Hari Raya dan Sambutan Ulangtahun Kelahiran Haziq Semalam sekolah Haziq mengadakan Majlis Sambutan Hari Raya. Yani pon rasa nak selit sambut ulangtahun kelahiran Haziq sekali. Sebenarnya Haziq lahir pada bulan June tapi masa tu cuti raya kan. Maka kami membuat keputusan untuk meraikan bersama-sama Rakan Haziq di sekolah. Maklum …

34 total views, no views today

Hariz Dalam Kenangan, Ulang Tahun Pertama

Coretan kali ini berdasarkan coretan Yani di Facebook mengenai kenangan bersama Hariz. Hanya sekadar menulis balik di blog bagi mudah dirujuk kembali bagi menceritakan kepada abang-abang Hariz bahawa mereka punya adik yang segak menanti di Syurga kelak. Ianya juga sebagai peringatan buat diri sendiri dikala terlalu alpa dengan kemewahan dunia. …

224 total views, 1 views today

Throwback DetikHariz, Malam Yang Panjang

Throwback Detik Hariz Malam pertama yang cukup panjang… Setiap jam terjaga resah… Kalau dulu terjaga awal cukup BEST tu lah waktu yang ditunggu-tunggu dapat bertahajud dengan Hariz. Biasanya Yani terus mandi, dan berdating dengan Allah. Mengandungkan Hariz semangat dalam ibadah cukup kuat. Mungkin sebab terlalu banyak hajat nak ‘mintak’ secara …

180 total views, no views today

GBS Yang Jahat & Cara Rawatan Mudah Bagi Elak Bayi Maut

NakĀ  Kongsi: Apa itu GBS dan Cara Rawatan Susulan dari Perkongsian Yani semalam mengenai Asbab perginya Hariz, korang yang belum baca boleh ke Asbab Perginya Pemilihara Harapanku. Semoga Bermanfaat & Tambahan Ilmu Bersama. Next, Yani nak kongsikan perkongsian dari rakan Yani pon seorang Doktor. Mengenai GBS dengan bahasa yang lebih …

366 total views, no views today

Raya Pertama 2011

Salam aidilfitri buat semua..raya korang macam mana?puas dapat makan?hoho makan saje yang aku ingat.. Just nak share sikit gambar sepanjang first syawal aku dan family Alhamdulillah tahun ni dapat berkumpul complete satu family..tahun depan maybe 3 family tak de di hari raya pertama ni..huhu maklumlah masing-masing dah berkeluarga Sesi fotografi …

121 total views, no views today