Durian Jepun?

Sedap ke Durian Jepun? Memandangkan musim durian sekarang ni kan. Antara durian yang kita biasa jumpa durian Musang King, D24, Udang Merah dan macam-macam jenis lagi kan? Tapi yang paling Yani suka dan tak puas makan semestinya Durian Kampung. Sape sama kita geng! Kali ni Durian yang Yani jumpa istimewa …

97 total views, no views today

Nah, Iklan Raya Paling HOT 2017

Antara banyak-banyak iklan raya, yang menjadi HOT biasanya sebab sedih dan mendayu-dayu dengan kenangan lampau. Kali ni, sedih juga tapi lebih komedi yang simple dengan kesan khas yang menarik. Jom! Iklan Raya paling HOT 2017.   Tonton dan komen apa pendapat kau orang. #DugaanRaya     Like & Subscribe Youtube …

37 total views, no views today

Hariz Dalam Kenangan, Ulang Tahun Pertama

Coretan kali ini berdasarkan coretan Yani di Facebook mengenai kenangan bersama Hariz. Hanya sekadar menulis balik di blog bagi mudah dirujuk kembali bagi menceritakan kepada abang-abang Hariz bahawa mereka punya adik yang segak menanti di Syurga kelak. Ianya juga sebagai peringatan buat diri sendiri dikala terlalu alpa dengan kemewahan dunia. …

55 total views, no views today

“Nugget” Ayam Buttermilk: Snek Sihat Untuk Anak

Resepi kali ni adalah “Nugget” Ayam Buttermilk. Dah lama Yani tak kongsikan Resepi Best buat anak-anak. Kali ni Yani dapat resepi ni pon dari kenalan di FB. Tengok gambar pon dah terliur kan? Of course lebih sihat daripada beli makanan frozen tu, Yang korang biasa beli untuk anak-anak mesti nugget, …

750 total views, no views today