Tilam Baby

Kat rumah memang dah ade tilam kekabu..ni memang turun temurun punye tilam..tak silap aku dari abang aku kot…dah 27 tahun tu…punye penjimatan berganda..

Contoh tilam kekabu

Yang ni aku tengok ade jual kat FB TILAM KEKABU ASLI BABYQIUT harga dalam RM105 sekali dengan postage

Contoh tilam siap dengan cadar

Harga dalam RM130 w/out postage

Simple je..mak tak taste la yang ropol-ropol

Asalnya memang nak beli je..geram tengok cantek-cantek kan..tapi bile fikirkan buat ape membazir..mak dah ofer nak buat bantal kekabu untuk baby..gigih dia keluarkan mesin jahit..hoho

Cadar for my baby

Cadar ni aku beli kat Kamdar..ikotkan ni bukan kain cadar..ni aku beli kat bahagian langsir..janji kain cotton yang lembut..bole je..

Mak yong tak taste la dengan kain cadar cotton yang corak kartoon kecik-kecik tu..ahahah gedik okay!

Misi mencari kain cadar lagi ni..puas aku duk ronda nagoya kat KB..sehelai pon tak berkenan..yang ni beli kat Kamdar KB..pegi Kamdar kat Terengganu pon takde yang berkenan di hati..hajatnya nak cari yang abstrak lak..

Contoh corak abstrak

Cukup la kan 2 pasang cadar awal-awal ni..nanti kalau berkenan beli lagi..huhu beli cadar bape sen la sangat..upah jahit free kooo..sebab mak aku dah ofer nak jahitkan..yuhhhuuuuuu

Untuk sarung bantal ade jugak aku beli kain japanese cotton yang plain..beli buat spare banyak-banyak takpe..nanti bole tukar selang sehari…ahaha over ko mak yong!

Owh tak dilupakan bilik yang bakal baby dan mak yong duduk nanti..gigih mak aku angkut rak untuk my baby..siap susun sume barang…maklumlah cucu sulong..sume pon excaited

Baju baby dan mak yong dah selamat masuk dalam almari..sekarang tunggu my baby keluar je..moga selamat dan dipermudahkan la semuanya..amin

– Sok Sek Sok Sek using BlogPress from my iPad 2.

42 total views, 1 views today

4 Comments

  1. hehhe mintak tolong mak wat tuk cucu agkat ye sekali leh? ahaks…

    wahh dah beli semua brg?? ha lom ag sob3~ dok tahu bile nok beli, baju pon dok dobi ag huwaaaa~

    takpolahh, sampai masa ready la tuh hehe~ 😀

    selamat bersalin deh~ jangan hari yg sama udoh hahahah~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge