Bz..or Buat-buat Bz..

baru-baru ni *hohoho baru ke?buat2 baru la..padahal dah mggu lepas aku adalah menghadiri satu seminar yang di anjurkan TM Net di Hotel Primula Beach Resort, Batu Buruk


as a gold partner for TM…company aku telah di jemput utk bukak booth dan dpt slot utk talk setegah jam..wah peluang besar tu..utk kenalkan cmpny dan produk yang kami jual..maklumlah baby corn company..hahaha *setahun jagung kata org putih=p

so bermula la keje aku membuat brochure *buat sendiri kerana bajet adalah yilek..hahaha


proses melipat brochure..nk lipat kad kawen sendiri lambat sangat kan..hehehe


brochure yang dah siap dilipat..beratur kat atas meja booth..antara produk yang kami tawarkan adalah Luxul, HP Procurve, Endian Firewall, Level One dan jugak AMP NetConnect

sape2 dalam bidang IT mayb familiar ngan produk2 ni…sape2 yang berminat bole la contact aku di nombor 019-934####…

“kami bukan sekadar menjual produk tetapi menawarkan servis”

*design akan diberikan mengikut layout client. wah sempat promot ko!!=p

servis tip top ok!kata model di atas..tgk jari pon dah tao best…hehehehe best la sgt..tah ape yang best pon aku xtao…


“ini la produk yang kami tawarkan” kata budak yang pakai baju pink tu..lalalala~~ *budak itu sgt kembang…and satu2nya perempuan dlm team itu=p


lakonan yang separa menjadi..clap clap..bagi la setengah bintang..ngeh ngeh ngeh

lakonan yang sgt mmenjadi 5bintang!! clap clap *big hand..hehehe sebab??ade muke aku…mua ha ha

lepas abes talk sume dlm kul12…acara yang paling di tunggu2..lucky draw..tp malangnya ktorg xleh masuk..hahhahha

xpe2…acara terakhir lagi best…korang rasa acara ape??hehehe ape lagi..makan time la…makan sampai muncet..then kemas barang..babai…

act ktorg dapat goodies dari TM..tp xsempat snap..hehehe ala item biase2 je pon..mouse pad..pen..key chain..note pad..bla bla bla..tp sbb free so perasaan adalah sg hepy..senyum sampai telinga…=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. wah…dah gaya cam businesswoman dah..ciri2 dah ade tuh..hehehe

  2. iedaLUVsham says:

    yanie ni kire terer la ek, sume laki, yanie sorang je pompuan dlm team 2, hehehe!!!

  3. oneyani says:

    nydia:hahaha yeke?xde la

    ieda:xde hebat pon…paling hampeh yani la orgnye..huhu

  4. ArELeEz says:

    'model' itu mmg bagus, saya mesti pilih! he3..

  5. oneyani says:

    areleez:ye pilih lah model itu…ops!pilihlah produk itu..hehehe

  6. aRe_uDear says:

    hohooo meriah3x.. cam bisneswomen ler.. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge