Bukan Bulan je Pose..Blog Pon Pose

sesungguhnya aku sedang berpuasa…

hoho keji bukan…bagi can la aku nak jadi budak baik..ehem ehem

rindu sangat nak update..tapi aku betol-betol tengah menahan..banyak lagi perkara penting yang aku perlu buat..

tunggu aku ABC dulu aku update naaa=)

::bersahur di McD::

tak pernah terlintas di benak fikiran..tapi ALLAH yang maha kuasa..hanya DIA sahaja yang mengetahui ape yang berlaku dan gelodak di dalam hati ini…

nota kaki:raya tak abes lagi tapi kueh raya kat rumah aku dah abes berbalang-balang..itulah kelaziman keluarga aku..time raya memang tak layan dah sume tu..layan rendang ketupat je..hoho

2 total views, 2 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge