Buat-buat Jakun di Masjid Kristal


baru2 ni ade sedara dari Kedah datang…act sedara aku sgt ramai di Kedah..bole dikatakan setiap ceruk daerah ade sedara aku kt sana

kat SP, Alor Setar, Jitra, Kuala Kedah bla bla bla..takat Kedah tu hujung jari aku je…bole ke mcm tu??hohoho dulu pon aku blaja kt Matrik Kedah..kat ujung nu ha..kat Changloon

ok2 dah membel..jom layan gambar ktorg pg Masjid Kristal..even ni bukan kali pertama ktorg pg..tp ttp jakun nk bergambo..tp even da berkali2 pg..tetap xpenah masuk monumen2 tu sume..*bape kali tapi daaa

sbb kn bayar 10 hinggit!mahei tu..adik aku bape org..robek poket den..hahaha giler kedekuts

dimulakan dengan sesi ramah mesra dgn golongan veteran

pastu yok masuk dalam..golongan veteran da surender..hehehe so berehat je la di taman larangan kat tepi masjid tu

alamak..ade peminat la pulak…layan dulu..wah gitu!terserempak ngan junior sekolah je pon pasan glemer la ko!..salam2 peluk cium..then blah

bergambar kenangan la manjangsesi gedik la pulok..layankan aje


wah terkejut mak…hehehe

diakhiri dgn gamba poyo oleh Sahid n Ada..sekian

ops!sape2 nk g Masjis Kristal pasni..bole la roger2 aku…RM5 per hour…huhuhuhu murah sajork=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. iedaLUVsham says:

    oo..ramai sepupu kat kedah ek, kalo dtg kedai mai le singgah ipoh dulu ek 😉

  2. zue says:

    bestnye jalan2..zue xpenah sampai terengganu pun lagi huhu

    re:kak yani kalau dtg kl roger zue InsyaAllah nnt zue bwk g minum kat teh tarik place hehe

  3. lawa nyerr time siang..aritu N g time malam..kelam je pics…

  4. rara n jaja says:

    erks rm5 per hour???huhu

  5. Are'Ja_(",) says:

    huhu..yani..apsal nampak kamu makin 'mantep' ha? kamuu ni OK ka skrg? hek2..ape2 pun Happy always ye..

  6. oneyani says:

    ieda:sejak keje ni mmg dah susah nk g sane…huhu

    zue:mai la dtg trg..dah dtg jgn lupe roger akak tao..

    wah bestnye ade org nk belanja teh tarik…harus akak koling2 bile g KL nant..hehehe

  7. oneyani says:

    rara:hahaha gurau je tu…kalau nk bagi ape salahnye

    *mata duitan=yani~lalalalala

    are-ja:uiks apekah yang 'mantep' itu..hohohoho

  8. oneyani says:

    N:hm..nant dtg trg harus terjah masjid kristal siang2..hehehe pastu bole masuk monumen tu sume kn..mcm bes gak la..

    skrg ade bot yang kayuh tu pulak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge