Bouncer~Baby Stuff

Keperluan atau kehendak?

Bagi aku lebih pada kehendak…aku memang dah plan tak nak beli baby cot..sebagai ganti nak beli bouncer..kira semenggah la sket tempat baby aku nanti..asalnya berkenan dengan bouncer brand Bright Star..mampu milik la kiranya



RM 200..tapi hanya sekadar bouncer..ada la tambahan muzik dan toy tu sket..

Tapi dalam duk survey-survey terbekenan lak dengan yang ni



Brand Fisher Price..RM 400

Yang ni ade 4 fungsi..bouncers+rockers+exersaucers+swing

Lebih kurang jugak dengan yang atas..tapi tambahan swing tu yang buat lagi mahal di mata aku..keh keh keh..dahla left 1 item ni je..duet dalam purse tinggal bape posen je…almaklumla lepas raya kan..aish buat mak yong stress je tao

Tapi kan kalau dapat yang ni..lagi haibat!



Brand Fisher Price..RM 1300

Harga pon dah tentu haibat jugok ye dok…tapi bole pakai sampai besor la kirenye…kalau dibahagi dengan 4 tu..bersamaan RM325 untuk setiap satu tu..kira berbaloi la kan

Hm…bajet..bajet..kalau beli yang kat atas ni terpaksa aku lupekan hasrat murni nak beli set Premium Beautifull..owh tak slim dah mak yong gini..

Korang rasa patot tak aku beli?pendapatan pelissssss…

– Sok Sek Sok Sek using BlogPress from my iPad 2.

25 total views, 1 views today

5 Comments

  1. bouncer Aryyan org hadiahkan..pkai 3bln je..once die da pndai senget2..meniarap..x brani ltk dlm bouncer…tp depends r akak nk bli ke x..ade baby bole duduk ctu lame2..tp si Aryyan cpt jemu..die nk bebas kt lantai jek..ley golek2..

    klo bole..jgn bli bouncer yg ade vibrate..x elok utk otak baby…

  2. oo ada vibrate ke? Dok tahu lok ha hehe ha dok pakai jenis gini, pakai yg biassa je, indik yg kaktie nye dulu, sbb baby ni better bior goleh bowoh, lagi byk die explore hehe tp depends gok yani, kalo perlu takpe 😀

  3. mase arsyad dulu akak beli fisher price baby rocker bley pkai from newborn to toddler..price around RM300.. mmg pkai dr kecik smpai arsyad besar, dia duduk dlm tu sambil tgk tv ape.. berbaloi2.. yg gambar last tu mmg nmpak best, tp depends on ur budget jgk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge