Blog Da Bersawang

wah..giler bersawang dah blog ni..hehehe

sorrryyy lame sgt xupdate..aku pg KL baru2 ni..smlm baru sampai rumah
harini dapat MC sbb demam

maonye x..dari hari jumaat sampai ahad kejenye membeli je…
sgt2 penat..huh!nak update pon mcm malas je..hehehe

tujuan pg KL adalah mencari stok utk butik mak dan mencari barang utk kawan mak..anak die nk bertunang..wah mcm wedding planner aku ni…sgt penat tp hasilnya berbaloi..hehehehe

K.Marsha dan sape2 lagi yang tag..akan ku jawap kejap lagi..
plan nk jwb tag dulu..pastu nk sambung entry pg KL..weh!entry pg KL yang dulu pon xabes lagi..

masak!

~daa

nota kaki:doakan kesihatan aku ye=)

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. ooooo…dtg sini x call akak pun… majuk aa camni… huwaaa… :((

  2. oneyani says:

    ahahhaa akak..jgn la mcm ni
    bukan xnak ckp..tp pg dgn kwn mak sekali..mmg ms beol2 mencemburui kami=(

  3. ngehehe… ok..ok.. kali ni je tau.. lepas ni.. kalau dtg kl, x contact akak, memang kite majuk aaa camni.. hehehe.. ni dah sihat ke belom ni?..

  4. oneyani says:

    alamak..ini dah jadi satu ugutan..ye akak..yani menurut perintah..
    nant yani g sane akak kene msk best2!

    yani tao akak mmg pakar memasak!dan dan lak tao kn..hehehhe

    akak duk s.alam kn?Pak Tam duk seksyen8=)

    xsehat lagi la akak=(

  5. brg tunang tuk diri sndri x carik kerr k.yani..?? ngeh2….

  6. oneyani says:

    ahahah ni yang best ni..akak nk cari..tp kwn mak tu ckp..xyah..die sponsir!wah save budget ku..ngeh ngeh ngeh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge