Blog Da Bersawang

wah..giler bersawang dah blog ni..hehehe

sorrryyy lame sgt xupdate..aku pg KL baru2 ni..smlm baru sampai rumah
harini dapat MC sbb demam

maonye x..dari hari jumaat sampai ahad kejenye membeli je…
sgt2 penat..huh!nak update pon mcm malas je..hehehe

tujuan pg KL adalah mencari stok utk butik mak dan mencari barang utk kawan mak..anak die nk bertunang..wah mcm wedding planner aku ni…sgt penat tp hasilnya berbaloi..hehehehe

K.Marsha dan sape2 lagi yang tag..akan ku jawap kejap lagi..
plan nk jwb tag dulu..pastu nk sambung entry pg KL..weh!entry pg KL yang dulu pon xabes lagi..

masak!

~daa

nota kaki:doakan kesihatan aku ye=)

2 total views, 2 views today

6 Comments

  1. alamak..ini dah jadi satu ugutan..ye akak..yani menurut perintah..
    nant yani g sane akak kene msk best2!

    yani tao akak mmg pakar memasak!dan dan lak tao kn..hehehhe

    akak duk s.alam kn?Pak Tam duk seksyen8=)

    xsehat lagi la akak=(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge