Bizinye Die


wah rutin harian aku makin pack skrg..sejak-sejak dapat title cikgu ni..weck!

mayb aku xbiasa lagi..yela dulu pas keje balik pon lenggang kangkung…lepak-lepak tengok tv..pastu lepak-lepak lagi atas katil..mandi pon malas-malas…buatnye tertido kul10 baru mandi..ehehehe sgt xsenonoh ini budak=p

malam-malam kalau rajen aku on9..update blog..fb..biz aku..

tp skrg..abes je keje..teros fikir ape nak ngajar malam ni..cane nak bagi budak-budak faham dengan cara aku…stdy balik..masa keje mane sempat nk buat sume tu..skrg aku siap ade perancangan mengajar…baru aku rasa on track sket..kalau x memang kelaut la aku ngajor..silap-silap satu malam bole ngajor sume bab…aku maen baca je..ahahha senang keje

tp aku xde la kejam mcm tu..xgune kejar silibus..tp budak-budak blur…terima kasih buat encik google kerana telah menyiapkan perancangan itu..ehehe bukan aku buat sendiri pon..

tak abes dalam kete..sambung kat kedai makan..tu die panduan menjagar yang dah siap aku print out..tulis note pon kat situ je

bukan senang wooo nak ngajar sains..kalau mat kan senang..ajar sket then bg latihan…tp itu la cabarannye kan..tu die dan dan cabaran..masa sesi kenal-kenal aku memang tanye siap-siap result sains dorang..sume mcm..alahai…aku memang kn usaha KERAS…di ulangi KERAS..at least bg dorang minat

lagi tercabar ade sorang budak tu siap bwk buku mat nk suh aku ajar..die ckp bosan la cikgu blaja sains..adeh sabo je la…dah kalau mat die tahap 80-90…tp sains tahap 30-40 markahnye..abes cano??

sempat lagi menjeling dengan kadar bukaan idung yang agak sederhana besor=p

stdy-stdy gak..makan tidak pernah dilupakan..eehehe…best wooo…lapa-lapa makan nasi goreng paprik…rib eye steak dan jugak 2 cawan teh o laici panas…owh syorgaaa~~

merenung nasib memikirkan ape la nk buat malam ni..kadar bukaan hidung dah melepasi bukaan maksimum!=p

pengalaman semalam..tengah syok-syok ngajar sekali ade lipas daa….teros la aku melompat atas tembok!kang da kantoi aku takot lipas…budak-budak tu ape lagi sakan la mengusik aku…mencik tao :'(

nota kaki:mula-mula nak mengajar rasa mcm nk buat presentation tu ha..huhu mujur student kicik-kicik je..senang nk handle..

15 total views, 1 views today

9 Comments

  1. piee:ops..model ke??multitasking gitu..huhu

    are-ja:ho same2 la kite stdy ptg ni..huhuhu

    N:sonok la jugak N

    yandarwisy:kalau da name pempuan tu kan..tudung jugak yang die nampak..ehehee thanx akak yang cun!muah muah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge