Berdebar-debar Menunggu Hari Esok

Hari ni 9.10.11
Esok 10.10.11

Motif?

cantek kan tarikh tu?huhu tapi lagi best esok adalah hari check up..esok jugak kene cek hb..alahai tak abes-abes dengan hb kan mak yong ni..nak buat cane..selagi tak keluar baby ni..selagi tu la kene risau pasal hb..ada faham?

Yang menambahkan kerisauan aku lagi adalah sebab aku dari hari Khamis tak makan ubat..hoho giler gamble..

Kisahnye dulu aku makan iberet folic..then ubat tu dah abes..aku sambung makan tablet ion yang klinik gov bagi..saje nak try kan..disamping ion tu lebih kecil dan tak bape busuk berbanding dengan iberet yang busuk lagi besau tu..tambah lagi sebab nak jimat duet…hoho alasan duet tu agak takleh diterima kan?tapi betol ape..mahal gak ubat tu..even bole claim tapi tetap gak kene keluarkan duet sendiri dulu

So harini baru la hegeh-hegeh cari kerang..tadi makan char kuey tiaw..tapi kerang busuk la pulak..naik kebas mulot ni makan…yuck!aku ni dah le jenis kurang makan kerang..menyampah betol la..pastu oder lak bege daging cheese..ade kacang panggang kan dalam tu..even kacang tu hanya la beberape ketol..janji makan kacang kan..ahaha mengade betol..cakap jela nak makan bege ceeetpooodah

Nak kurangkan rasa bersalah lagi aku beli lak segala jenis kekacang ni

Crunchy bite dan magnum

Kacang tu dah betol..tapi bab manis tu yang agak hampeh di situ..muahaha

Mintak-mintak blood sugar tak naik..fuuuh fuuuh!

Doakan hb mak yong okey ye kawan-kawan sekalian alam..berdebar wooo

Tak nak dah kene ambik darah gini lagi..ayooo

Nota kaki:sedap la pulak magnum ni..adekah coklatnya telah di upgradekan menjadi sesedap begitu rupe..owh tak nak jatuh cinta pada magnum..mati la nak kene beli tetiap hari

– Sok Sek Sok Sek using BlogPress from my iPad 2.

4 total views, 1 views today

8 Comments

  1. hehhee preggy mum mmg mcm tu yani, kak fiza dlu gtu gop, saspen sokmo nok tau bape hb 🙂

    oloh, nok cr gok la magnum tu, mcm shedap! 🙂

    gud luck ur hb..n da x lame baby nk kuar tu, cant wait la 🙂

    comey pic hok amek kt gelas tu, kelah napok hehehehe

  2. Ha lama doh tak mkn ubat, malas haha kalo nurse ty ubat ada lagi, selambe je jwb, ada sikit lagi, padahal ubat dok gerok skik pong wahahah~

    Hb maintain 10.5~ kuang2 mlss leee aritu kena ikut peraturn mkn scr pemghidap anime (dok reti eja) tp dok wat gok~ adoi laa, bila tahu nok ikut peraturan ea haha~

    per2 pon moga selamat lah esok dehh~ 😀

  3. Kak fiza:magnum tu mmg shedap!berbaloi-baloi beli..huhu

    gambo tu suami yani la yang ambik..die mmg byk idea sket bab bergambo..

    Hm yani po. Dok sabor tunggu..tp mengenangkan saat kelahiran tu takot gok..hihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge