Berbulu Je Mata Tengok Sticker P Ini..



ha ko ni baru pandangan di cermin belakang..tengok cermin depan..


ya ampun!

dahla memang dah penuh segala sticker kat cermin..di tambah lagi sticker P itu…

kenapa tak macam letak je segala sticker..tinggal ruang bulat 2 ketul je untuk mata pemandu..hoho owh statement itu sangat menghina…

menghina siapa?

budak yang telah mencemar duli kereta ku dengan sticker P itu..sebesar-besar alam size sticker itu..yang tu memang wajib la kot..sebab ikot ‘spek’ JPJ..so aku sebagai kakak ni redho jela=p

tapi yang bestnye sekarang aku dah


bole duk sebelah penumpang dan tersenyum girang seperti ini setiap pagi…hoho


ini budak sekarang sedang ber’practical’ di Terengganu..so nak taknak aku sebagai kakak yang mithali terpaksa la menghantar dan mengambilnya *ayat terpaksa tu pon dah tao taknak sebenarnye kan???

takpe..takpe…aku tak berkira wahai Ada..cukuplah akhir bulan dapat elaun..bak sini duet minyak…at least cover minyak aku bulan-bulan…ahahaha macik kayo…

bole gitu?? peras ugut same budak practical…aci la kot

ini budak sangat la tensyen aku duk snap gambo nye…tapi TETAP tak berani nak berpaling posing sama itu lensa camera..ololo budak baru belajar la katekan…innesen =p (innocent)


tengok gaya macam nak merempit..hakikatnya…


aku ni asyik la duk menekan brek di kaki yang sememangnya tak pernah wujud…

suara pon duk high pitch setiap masa…yela ko…maonye aku tak bising kalau die ambik corner kat trafic light sket lagi nak kene divider…bajet hebat ke hape ambik corner tak brek!

owh aku belom mao mati..aku nak kawen dulu keh keh keh

banyak lagi kenangan aku bersama ini budak berlesen P..owh sangat tidak bole blah..malas je nak citer kat sini..kang ade yang nanges…

ape yang penting aku tetap bagi moral support…bagi peluang die bawak..even dalam hati tuhan je tao dup dap dup dap..mak aku lagi hebat siap saun adik aku lagi

“mu nak bawak kete bawak sorang-sorang..mak takmo mati lagi…”

adeh..bole gitu??sangat la tidak memberi sokongan..

nota kaki:baru aku tao betapa berbulunya mata ayah aku dulu..masa aku 3 beradik duk bersticker P..hoho

23 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge