Baru Je Semangat Nak Update..sekali…

cable fon lak hilang..masuk ni dah 2 kali hilang..yang dapat mase beli SATIO dah awal-awal lesap..ni pon orang da sedekah cable pon hilang jugak..

hampeh!!

baru je nak update cerita hot…owh hot la sangat kan..hot la bagi aku yang ala-ala jakun ni=p
aku baru je balik dari bertapa di shopping complex sekitar KL..lepas ni dah bole tambah label baru iaitu persiapan kawen atau bahasa orang kampung aku wedding preparation..wee~~

sekadar nak mencoret buat kenang-kenangan..sape-sape yang menyampah sila muntah hijau ye…lepas muntah sila close page ni (tetibe nak emo)

ok tunggu aku jumpe cable dulu ye..

akhir sekali layan je la gambo orang tengah cakap bahasa isyarat ni..ngueh ngueh ngueh

daa~~

3 total views, 3 views today

10 Comments

  1. N:catwalk harus la depan camera..blkg jalan terkangkang kot=p

    andy:ahaha perasan jugak tu

    bechak:ramai ah mu pah makan nk tapau..lainla kalu mu sponsor bab kenduri..aku bole tapau sekawah ke mung..ahaha

    btw gambor tu credit buat kawan aku costcreative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge