Baru Je Semangat Nak Update..sekali…

cable fon lak hilang..masuk ni dah 2 kali hilang..yang dapat mase beli SATIO dah awal-awal lesap..ni pon orang da sedekah cable pon hilang jugak..

hampeh!!

baru je nak update cerita hot…owh hot la sangat kan..hot la bagi aku yang ala-ala jakun ni=p
aku baru je balik dari bertapa di shopping complex sekitar KL..lepas ni dah bole tambah label baru iaitu persiapan kawen atau bahasa orang kampung aku wedding preparation..wee~~

sekadar nak mencoret buat kenang-kenangan..sape-sape yang menyampah sila muntah hijau ye…lepas muntah sila close page ni (tetibe nak emo)

ok tunggu aku jumpe cable dulu ye..

akhir sekali layan je la gambo orang tengah cakap bahasa isyarat ni..ngueh ngueh ngueh

daa~~

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. naz says:

    awww 🙂 first time i tgk pic u dgn tunang u haha

  2. oneyani says:

    ahahah sweet gitu kan..weck!

  3. x lama lg org kmpg dpt la mkn nasi mnyk kenduri yani…hehe

  4. YanDarwisy says:

    Ala….so sweetnye! Jgn lupe jemput! Tak malu kan yan?

  5. oneyani says:

    nadia:heh..u pon orang kampung i kan..ngee~~

    yan:kak yan of course yani jemput..kalau ade rezeki akak datang tao

  6. weee…catwalk ok..bsilang2 kaki…sweet!!

  7. andy says:

    eh eh eh jeans same la 😛

  8. Bechak! says:

    hehehe…bestnye! nnti bungkus utk aku nasi minyk tu ye.even makan dh kat mjlis,aku nk wak balik jgop…. nk letok dlm frame. hahaha. kenang-kenangan.

  9. Bechak! says:

    btw, sape amik gmbo ni? dof pelik je…ni msti dslr. pre-wedding shoot ke?

  10. oneyani says:

    N:catwalk harus la depan camera..blkg jalan terkangkang kot=p

    andy:ahaha perasan jugak tu

    bechak:ramai ah mu pah makan nk tapau..lainla kalu mu sponsor bab kenduri..aku bole tapau sekawah ke mung..ahaha

    btw gambor tu credit buat kawan aku costcreative

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge