Banyak Betol Kes Bunuh

dulu kes buli antara budak laki pon dah buat aku risau..sekarang bukan main lagi bunuh membunuh jadi perkara biasa

kes yang begitu terkesan di hati aku adalah kes Aminulrasyid yang kene ditembak polis..

terbaru kes bunuh budak laki umur 15 tahun dan ditanam belakang sekolah..aish.macam-macam la…

aku bukan ape bila dengar citer sume ni teros teringat kan 2 orang adik aku ni

si Sahid dan si Safiq kesayanganku..owh yang perempuan tu pon aku sayang..Ada..

even ini budak 2 orang sangat pemalas..degil..tak dengar kata..tetap aku sayang

even kakak mu ini kuat membebel(blebe) tapi ketuhuilah aku sangat sayangkan kamu-kamu

kalau tak tak de la aku angkur dorang first time aku check in hotel lepas kawen..baik aku honeymoon berdua je

last sekali gambar adik-adik ku denagn abang ipar mereka yang terencat tapi comel!ahahha nak jugak tu

nota kaki:aku jadi emo bila ada kes yang berkaitan dengan mereka yang sebaya adik-adik aku

18 total views, 1 views today

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge