Baju Emergancy??

Pagi tadi aku mcm biase bangon lewat lagi..di saat2 ‘bulan tgh mengambang’ ni aku mmg suke bangon lewat!adik2 aku xperlu risau dah sbb ayah aku ade kt rumah buat ms ni..so die la dgn rela hati menghantar adik2 aku ke sekolah..(sebenarnye dgn paksa rela)

nk harapkn..nan ado!kul7 terbongkang lg ateh katil…hahahhaha manyak syoook wooo dah lame xbangon lewat..tu pon selepas dikejutkan oleh Pak Tam..mis kol saje dah 22kali!hahaha giler x aku?punye kusyuk tido

dah bangon tu pe lagi..terkangkang2 la aku nk mandi lagi..nak iron baju lagi..dan y best nye aku ade bj emergency!ahahahha bukan brek ngan wad je bole emergency..baju pon bole.hokey?hehehe

baju ni sgt best sbb xperlu gosok walau sikit pon..tu y aku sokak..sampai mak aku tegur td..ko ni da xde baju laen ke hah?hehehehe nampak benau y aku ni pemalas..aku akn pakai baju ni sekali seminggu..ok la tu..dr aku pakai 3-4 kali dlm seminggu..mmg haru..hahahahhaha

ni la baju nye..antara scene2 yang aku pakai baju ni..huhuhuhu



korang xde ke bj2 emergency mcm ni?hehehe act byk lagi..tp sume tu blouse..aku sgt suke blouse dr material spandex..xperlu nk gosok2 lagi..ye aku mmg ‘rajen’ bab mengosok!hehehehe

sbb tu aku byk jual blouse dr material spandex..sbb aku tao korang pon same mcm aku..kn?kn?ngaku jela..hahahaha gurau je..sbb korang wanita bkerjaya..so ms terlalu bharga(ayat cover) tui tui=p

2 total views, 2 views today

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge