Baju Emergancy??

Pagi tadi aku mcm biase bangon lewat lagi..di saat2 ‘bulan tgh mengambang’ ni aku mmg suke bangon lewat!adik2 aku xperlu risau dah sbb ayah aku ade kt rumah buat ms ni..so die la dgn rela hati menghantar adik2 aku ke sekolah..(sebenarnye dgn paksa rela)

nk harapkn..nan ado!kul7 terbongkang lg ateh katil…hahahhaha manyak syoook wooo dah lame xbangon lewat..tu pon selepas dikejutkan oleh Pak Tam..mis kol saje dah 22kali!hahaha giler x aku?punye kusyuk tido

dah bangon tu pe lagi..terkangkang2 la aku nk mandi lagi..nak iron baju lagi..dan y best nye aku ade bj emergency!ahahahha bukan brek ngan wad je bole emergency..baju pon bole.hokey?hehehe

baju ni sgt best sbb xperlu gosok walau sikit pon..tu y aku sokak..sampai mak aku tegur td..ko ni da xde baju laen ke hah?hehehehe nampak benau y aku ni pemalas..aku akn pakai baju ni sekali seminggu..ok la tu..dr aku pakai 3-4 kali dlm seminggu..mmg haru..hahahahhaha

ni la baju nye..antara scene2 yang aku pakai baju ni..huhuhuhu



korang xde ke bj2 emergency mcm ni?hehehe act byk lagi..tp sume tu blouse..aku sgt suke blouse dr material spandex..xperlu nk gosok2 lagi..ye aku mmg ‘rajen’ bab mengosok!hehehehe

sbb tu aku byk jual blouse dr material spandex..sbb aku tao korang pon same mcm aku..kn?kn?ngaku jela..hahahaha gurau je..sbb korang wanita bkerjaya..so ms terlalu bharga(ayat cover) tui tui=p

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Anna says:

    akak pun sama gak cam yani..selalu malas nak iron baju amik baju yang emergency tuk pakai..and tudung2 yang emergency gak..hemmm…cam menarik jer topic baju emergency ni kan..

  2. oneyani says:

    betol2..patot sume prg ade baju ni..ye betol yani pon ade tudung emergency..hehehehe smpi dulu bf pnh tego asyik tudung tu je..
    skrg tudung ekin bole jd tudung emergency=p

  3. mawar says:

    me too…muahahaaa..saya pg keje slalu pakai kemeja…so klu baju emergency saye adlh jacket atau sweater (utk cover kemeja yg x bape nk straighten…muahahahhaaaaa)

  4. oneyani says:

    mawar>>tu kelakuan yani ms zaman kt ukm dulu.muahahhaha sweater mmg xpnh tggl…

    tp skrg kn pakai bj kurung or else blouse sopan2..huhuhu den mane ado blouse sopan..hehehehe kemeja pendek xleh pakai=p

  5. sbb tu k.yani byk jual baju kain spandex tuu ekk…

  6. oneyani says:

    hohoho tao xpe..yela akak ni kan ‘rajen’ menggosok..hahahha ni ke perangai anak dara?xsenonoh betol=p

  7. FarHa_aZruL says:

    cantek jgk baju emegency ek?? hahah ha ade gop…balik2 baju cokolat lee…wakaka…tp kadang diri sendiri dah naik boring…tp nak gane..hakikat tetap hakiat wahahha…(kemalsan tahap cipan)

  8. oneyani says:

    uhuhhu hakikat anak dara skrg..ayyaa..huhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge