Award From iBu Khyra Amanda

semalam aku dpt award dr kak Eina..die nio baru je dpt baby..Kyra Amanda sgt comel!huhu thanx akak (klik name tu utk operasi terjah blog) hehehehe

ok..buat ms ni aku baru terima 2 award..hm aku ingt nk buat satu la utk sume reader blog aku(bajet ade org baca sgt la blog ni) hahahhaha. later on aku buat special buat korang sume..aku pon bukan rajen sgt..hehehehhe tp insyaallah aku buat=)

owh ya ni satu lagi award form cikgu Farha..kwn aku ms sekolah rendah ni..

dah lame die bg tp aku br nk gtao..terok kn aku ni..tag dr die pon aku xlangsai lagi..huhuhu

ok la pesanan pada sape tu..jom la ramai bg award utk aku..hehehehe bole ke mcm tu? wasalam..daaa~

nota kaki: aku xperlu function schedule publish tu sbb korang bukan perasan pon aku ada entry baru kn?kn? (nada emo ditekan kn disitu) :'(

25 total views, 1 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge