Antara Sebab Stadium Sultan Mizan Runtuh

banyak sok sek sok sek yang kite dgr..tp apa punca secara teknikal masih belum diketahui..tp ramai yang mengandaikan sbb struktur atap itu sendiri yang bengkok..dr awal lagi

mmg yang ni sume org trg bole nmpk..hehehe org luar kalau dtg tgk pon bole nmpk jugak.aku share sket gambarnya


see sgt la nmpk kn?even ade beberapa langkah di buat utk menyokong struktur tersebut..tp kita xdpt nk melawan kuasa allah..tp apa yang mengejutkan sy *baru je dpt email ni…tgk la ape yang berlaku


hahahahahah bole lak raksasa tu serang otomen ms tgk bola…layan je la

~daa

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. hahha…lawak tul…kite tuduh je la raksasa musuh otomen ni yg buat kalo xde jwpn…hehehe

  2. oneyani says:

    ahahah bole dijadikan alasan la kot..

  3. Framestone says:

    waduh..nmpknya bro terpaksa la menjadi dewa maut (dalm cite bleach)

  4. anaklaut says:

    salam….

    saya tergelak melihat pic ultarman tu.. ambik kat mana pic tu?

  5. DYLA says:

    lawak la yani. akak tgk gmbr tu.. ramai tul yg nakal yg pi wat gmbr mcm ni..

    tp tul la, mcm ne dorang leh lulus kalau dah nmpak ketara bengkok tu ye?

  6. hahha..N pon dpt email tu..gelak den sowang2…

  7. yani.. atas2 sbb2 tertentu akan terpaksa block my blog and open utk invited readers je.. bagi email yani.. akak nak invite eh?.. thx..;)

  8. Maswani says:

    kih2..lawak btul picca otomen tu kan yani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge