Alahai Ini Budak

tengok ini dua orang punye budak..mula si abang memalu je..

si adik da mula gesel-gesel sama aku..*sila abaikan dagu aku yang 2 layer itu..camera trick je tu..ahahah katenye!

sekali ambik gamba ngan adik aku…si abang duk pelok..sebab disuruh pelok…

si adik pon nenakal jugak nak pelok

bile suh cium..alahai cutenye cara si abang ni…ala-ala lomantik gitu

suh si adik cium…

tengok ko rakus!

dari atas teros terjah….

ahahhaah oit mane belajar ni??!!

seb baek muhrim..depa sume ni anak sepupu aku..sangat manje ngan family ktorg..siap kalau balik kampung xsah kalau xtido ngan aku barang semalam dua..alahai kamu

si abang syafirol ikmal..dan si adik syahmi fitri

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. Marsha~ says:

    kwn yani nak jual stroller dia ke? color apa? nape nak jual ek?? berapa ek?? lama ke pakai ek.. hish.. byknye soalan.. huhuh

  2. CT NORAMIZA says:

    best kan kalau budak2 suka ngan kita 🙂

  3. oneyani says:

    noramiza:tu la die..

    n'way thanx dear for dropping by=)

  4. oneyani says:

    ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ ; cRazYgUrL ^ kaZmi3rAfkAr:mira..itu kene tggu die besar la..ehehe

  5. comel…sgtt comel..suke bdk2 comel cani…muke depa ade iras k,yani gaks..

  6. Aujinz says:

    haiiyyyooo…

    rakus nye si adik..
    keh keh keh..

    takpe.. sy pun sooka jooga ngan dak kecik..

  7. -aTie- says:

    sgt best bila bersama kanak2..buleh ilang tension…

    Khaizarien Blog @ atie

  8. oneyani says:

    N:iye ke ade iras??huhu

    aujins:tao xpe..biase la budak2..suh cium die cium..mcm2 gaya la kuar nye

  9. oneyani says:

    atie:memamg lepas tensyen tgk muke comel dorang..layan keletah dorang..tp kalau y jenis ngade2 dan xpandai hormat kite tu buat aku makin stress je tao!huhu

  10. Bechak says:

    comey adik tu..kim slm ye..kate abg akitek brminat nk bkenalan…hehehehe

  11. oneyani says:

    laju je mu ni eh..macho kan..kem salam ah sndr..ehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge