Aku Yang Wangi

smlm balik je keje..dpt ni
barang yang aku tggu2 da sampai..hehehe. korang bole teka x ape?hehe hint die kt title tu pon ade…ok xnak teka sudah jom intai ade ape kt dlm

..
..
..
..
..
..
.
.
.

.tada…..
perfume Estee Lauder..Light Breeze..lame dah aku nk perfume ni..nk beli kt mall cm xde cukup je manjang..da order ngan kwn aku ni..stock xde..kecik pon jadi la..xpe ade rezeki pasni beli yang besar lak..aku beli kt sini

thanx ye zaza..kwn aku since ukm lagi ni..teman utk bergelak syaiton..hehehehe ops sopan sket!=p zaza aku br bank in hari ni..hehehe terok kan aku..da pakai br bayar..act die da percaya kt aku..xpe lah..korang jgn lak nk ngade2 suh die buat mcm tu eh


b4 ni aku beli yang ni..Pure White Linen..yang ni pon best!aku beli sbb frust xdpt yang atas..sekali bila ada teros grab!mmg xbg peluang utk korang laaa hehehe tp yang botol hijau lagi super duper best!bao green tea yang membuatkan bao itu lebih fresh..wah gitu bila pakai…hohoho poyo

~daa

nota kaki: ms bukak parcel ni..aku teka kt Sahid ngan Safiq ape kt dlm tu..aku bajet dorang xtao la..siap ckp sape dpt teka aku bg hadiah..mcm2 dorang teka..sume salah..aku gelak je..tp di saat2 akhir.. Safiq dpt jwb daa…mujur aku xckp hadiah besar2…dpt duet singgit je..hohohhoooo lepas la die nk beli cekelat b4 g tusyen..ngeh ngeh ngeh

21 total views, 1 views today

7 Comments

  1. bro:hehehehe

    N:ala perfume N lagi byk dr akak..saje je tao..

    K.Marsha:hehhehe perfume 4ml je pon=(

    zaza:jgn terkembang kempis lak..xmuat kusi kt tmpt keje ko nant.hahaha nk buat sprise?xbole bla weh..geli..geli..mcm pasangan les je=p

    k.Dyla:best bao ni..nant pg kaunter mintak try..try je pon..bkn nk beli.hehehe itu dah selalu sgt yani buat

    k.zai:yani terover bz sgt mggu ni..ade kenduri kazen..kn jaga expo..penat xhengat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge