Aku Yang Hot

wah aku sgt hot skrg!bukan aku ni hot lady…tp hati aku y hot..badan aku y hot..bukan hot mcm gadis2 di bawah ni…hehehehe

1) benda ni lame dah aku hot..psl cimb click..apesal ssh sgt nk msk ah?nk bole login sampai berkali2 baru dpt masuk…dah masuk pulak nk bole view pape pon berjam2 loading..nak kata internet tmpat aku lembab..

apesal aku msk maybank2u ok je…wah sampai aku rs dah malas nk berusan dgn cimb ni…plz…kalau ade kakitangan cimb yang baca ni (ceh bajet fofuler la tu) tlg la gtao aku..pe prob ni..xpon tolong solve sekali…hehehehehe korang xde prob ni ke eh????

2) sekarang kan musim kemarau..ahhaah mcm extreme sgt la pulak..musim panas la senang cite..aircond kt opis aku tgh prob…so korang bayangkn la..dr pagi sampai petang mcm mane keadaan diri aku..sgt HOT u…aku bukak tingkap pon sgt xmembantu..angin mcm buat xfaham je dgn keadaan aku..langsung xnak menggerakkan body nye…hey angin…dtg la padaku..aku seru ni..hehehehehe ade ko doa seru angin eh?

skrg pon dah ramai dak ofis aku byk kipas meja…nk beli jugak la satu…Pak Tam..xkesian ke kt bie awk ni..die panas..beli la aircond portable utk die satu…hahahhaa ade ke?

satu lagi aku terseksa time nk tido…pergh sgt panas!kt rumah aku xde aircond..bilik mak je y ade..die best je berdondang syg tido..aku ni mcm hape je..dah bape hari tido tanpa memakai baju sensored ok…adik aku nk tdo ngan aku pon..bo layan..hahahha fhm2 je la..lgpon panas2 ni..aku perlukan ruang y byk!!nk tergolek2 bg udara bebas mencium bdn aku…ahhahahhaha

korang rase ape org utan ni tgh buat?korek taik mata ke buat peace versi tangan lain2?hahahhaha lu pikir la sendri..asssalamualaikum=p

2 total views, 1 views today

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge