adooiiii laaaa

aku tersangat la stress..tadi aku tukar template baru..then abes sume ilang..

aku pon sengal..nak buat sumthing xfikir ape efect..so alang2 dah hilang sume link korang

aku ingat aku nk buat sumthing la..tgguuuu

link korang akan di letak nant ye..jangan risau

About Author

Muliani

Ibu kepada 3 orang anak dan telah berjaya menyusukan sepenuhnya lebih dari 2 tahun. Salah seorang dari Kumpulan Sokongan Penyusuan di Hospital Sultanah Nur Zahirah Kuala Terengganu.

Comments

  1. mawar says:

    yanie…comei la skin baru ni yanie…heheee…comei2

  2. cantik…. 🙂
    nak edit2 layout ni kena 'rajin'….hi hi hi…

  3. iedaLUVsham says:

    heheheh!!! takpe2 ko buat pelan2, huhuh!!! btw, lawo bcgrd ko yg baru ni yani! 😉

  4. perghhh…asal sumerr rajen tuka template ni..

  5. oneyani says:

    mawar:comei mcm tuan kah?ahahhaa

    QuEeN Of 2 Heroes:ya betol sgt la kn rajen kan..hm=(

    ieda:cantek ke?ni pon dah rasa bosan..bole?huhu

    N:tah la smlm cam bosan xde keje..skrg hambik ko..terlebih keje la jadinya=p

  6. ok le gak tu…reti gak nak ubah2 nih…akak ni haram ape tak reti..gitu je la blog akak….hehehe,org nak berblog akak pun sebok tp reti yg basic2 je..huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge